Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y5 2019 Unboxing Video
y5 2019

Huawei Y5 2019 Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei συνεχίζει να έιναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων στον κόσμο, και παρά την πρόσφατη διαμάχη της με την Αμερικανική κυβέρνηση, δείχνει ότι προφανώς συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και να παρουσιάζει καινούριες συσκευές. Το Y5 2019 είναι η νεότερη από αυτές, και αποτελεί την οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας για τους επόμενους μήνες, με τιμή που χωρίς να είναι ακόμα γνωστή, θα είναι εντυπωσιακά χαμηλή.

Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα σύντομο … unboxing βίντεο, όπου βγάζουμε το Y5 2019 από τη συσκευασία του (προφανώς), και το γνωρίζουμε από κοντά για πρώτη φορά. Το Smartphone έρχεται με όλα αυτά που θεωρούνται πλέον δεδομενα ακόμα και σε αυτή την ιδιαίτερα χαμηλή κατηγορία τιμής, όπως η μεγάλη οθόνη αλλά και η όμορφη εξωτερική εμφάνιση. Μάλιστα εδώ η Huawei φαίνεται ότι ετοίμασε μια “έκπληξη”, αφού το Y5 2019 είναι κατασκευασμένο στο πίσω μέρος από ένα υλικό που μοιάζει με… δέρμα.

Η συγκεκριμένη επιλογή έχει γίνει προφανώς ώστε να βελτιωθεί η εμφάνιση και η πολυτέλεια που προσφέρει το Smartphone, και είναι ιδιαίτερα θετική. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Y5 2019 έχει έναν επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό του, και συγκεκριμένα τον Helio A22, σε συνδυασμό με… 2GB μνήμης RAM, που και εδώ είναι λίγο περισσότερο από ότι προσφέρουν οι υπόλοιπες συσκευές σε αυτή την κατηγορία τιμης.

Στο πίσω μέρος του Smartphone υπάρχει μια μόνο κάμερα, με ανάλυση 13ΜΡ, ενώ προφανώς υπάρχει μια ακόμα στην μπροστινή πλευρά για την λήψη Selfies, σε ενα μικρό Notch στο πάνω μέρος της οθόνης. Το Y5 2019 κυκλοφορεί επίσημα στις 4 Ιουνίου στη χώρα μας από τη Huawei Hellas, και η εταιρεία μας παραχώρησε τη συσκευή για τις ανάγκες του αναλυτικού μας Review που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights