Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola Moto Z4 με AMOLED Οθόνη και Snapdragon 675
moto z4

Motorola Moto Z4 με AMOLED Οθόνη και Snapdragon 675

απο Kostas Gliatiotis

Χωρίς η Motorola να έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ύπαρξη του, το Moto Z4 έκανε την εμφάνιση του στο Amazon, και μάλιστα είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά, σε μια σχετικά λογική τιμή για αυτά που προσφέρει.

Το νέο Smartphone της εταιρείας διατηρεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με τους προκατόχους του, με μικρές όμως αλλαγές που όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που έχει ήδη κυκλοφορήσει, το κάνουν λιγότερο “συμβατό” με τα Moto mods που είχαν σχεδιαστεί για τις παλαιότερες εκδόσεις.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Moto Z4 έρχεται με τον Snapdragon 675 στο εσωτερικό του, έναν επεξεργαστή που έχουμε ήδη γνωρίσει στο Galaxy A70 της Samsung, και προσφέρει επιδόσεις λίγο πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας του. Θα συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM, που είναι ίσως λιγότερη από το ιδανικό, όμως έρχεται με 128GB αποθηκευτικού χώρου, που είναι περισσότερα από το συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία.

Η οθόνη του Moto Z4 είναι τεχνολογίας AMOLED, με διαγώνιο 6.4 ιντσών και ανάλυση 2340 x 1080 pixels. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στην οθόνη αυτή, κάτι επίσης όχι συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία. Στο πίσω μέρος του υπάρχει μια μονο κάμερα, με υψηλή ανάλυση όμως, που φτάνει τα 48ΜΡ και πλέον δεν αποτελεί πλεονέκτημα μόνο ακριβότερων συσκευών.

Αυτή τη στιγμή, η τιμή του Moto Z4 στο Amazon είναι περίπου στα 500 δολάρια, όμως μένει να δούμε πότε η εταιρέια θα ανακοινώσει επίσημα την ύπαρξη του, αλλά το σημαντικότερο, και τη διάθεση του στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights