Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi K20 Pro επίσημα με 48ΜΡ κάμερα

Redmi K20 Pro επίσημα με 48ΜΡ κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ακριβώς είχε “υποσχεθεί”, η Redmi παρουσίασε σήμερα τις δικές της κορυφαίες συσκευές για το 2019, δύο Smartphones που για τα χαρακτηριστικά τους, έχουν εντυπωσιακά χαμηλή τιμή πώλησης. Το πρώτο από αυτά, που είναι και το πιο ενδιαφέρον, είναι φυσικά το K20 Pro, που όπως δηλώνει η Redmi είναι ένα πραγματικό… Flagship killer με βάση τα χαρακτηριστικά του.

Το K20 Pro έρχεται με τον Snapdragon 855 στο εσωτερικό του, σε διαφορετικές εκδόσεις με 6 ή 8 GB Μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο από 64 έως και 256 GB. Μάλιστα ακόμα και η ακριβότερη έκδοση με τα 256 GB και 8 GB μνήμης RAM, θα κοστίζει περίπου 400 ευρώ σύμφωνα με τη Redmi. Το πιο “απλό” K20 είναι το δεύτερο SMartphone που θα έρθει στην αγορά με τον Snapdragon 730, μετά το Galaxy A80 της Samsung που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα.

Η οθόνη και για το Redmi K20 Pro αλλά και για το “απλό” K20, είναι τεχνολογίας AMOLED, με διαγώνιο 6.39 ιντσών και ανάλυση FullHD+. Η αναλογία πλευρών είναι στο 19.5:9 κάτι που την κάνει λίγο πιο ψηλή από το συνηθισμένο, όμως και τα δύο Smartphones έχουν τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο σε αυτή. Μάλιστα η οθόνη καλύπτει το σύνολο της μπροστινής επιφάνειας, αφού η Selfie κάμερα θα … βγαίνει μηχανικά από το εσωτερικό του K20 Pro, και θα έχει ανάλυση 20 ΜΡ.

Στο πίσω μέρος των Redmi K20 Pro και K20, υπάρχουν τρεις διαφορετικές κάμερες. Η Pro έκδοση χρησιμοποιεί τον IMX586 αισθητήρα της Sony με ανάλυση 48ΜΡ, ενώ το απλό Κ20 διατηρεί την ίδια ανάλυση αλλά με τον IMX582 αισθητήρα της ίδιας εταιρείας. Η δεύτερη κάμερα είναι ίδια στα 13ΜΡ και για τις δύο συσκευές, με υπερ ευρυγώνιο φακό ενώ η τρίτη κάμερα είναι και πάλι ίδια, με ανάλυση 8ΜΡ και 2Χ οπτικό zoom.

Η μπαταρία στο εσωτερικό των δύο Redmi έχει χωρητικότητα 4.000 mAh, και στο K20 Pro μπορεί να φορτίσει με έως και 28W, την ταχύτερη διαθέσιμη φόρτιση σε συσκευή της εταιρείας αλλά και της μητρικής Xiaomi. Το απλό K20 περιορίζεται σε ταχεία φόρτιση στα 18W. Η βασική έκδοση του Redmi K20 Pro θα ξεκινά από τα… 320 ευρώ περίπου για 64GB αποθηκευτικού χώρου και 6 GB μνήμης RAM, ενώ οι πωλήσεις όλων των εκδόσεων θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου σύμφωνα με την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights