Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A10 Hands-on Video
galaxy a10

Samsung Galaxy A10 Hands-on Video

απο Kostas Gliatiotis

Η παρουσία της Samsung στη μεσαία κατηγορία συνεχίζει να μεγαλώνει, αφού η εταιρεία φέρνει επίσημα πλέον σχεδόν όλα τα μοντέλα της νέας σειράς Galaxy A. Πριν περίπου 6 μήνες, η Samsung δήλωνε ότι δεν την ενδιαφέρει η κατηγορία τιμής κάτω από τα 200 ευρώ, μια δήλωση που προφανώς πλέον έχει… ανακαλέσει, από τη στιγμή που οι πωλήσεις της γνώρισαν μεγάλη πτώση τον τελευταίο χρόνο. Το Galaxy A10 είναι με διαφορά το οικονομικότερο Smartphone της εταιρείας εδώ και αρκετό καιρό, αφού η επίσημη τιμή πώλησης στη χώρα μας είναι στα μόλις 169 ευρώ.

Σε αυτα τα χρήματα το Galaxy A10 προσφέρει περισσότερα από ότι μας έχει συνηθίσει η Samsung, και εκεί που πριν περίπου ένα χρόνο το Galaxy A6 οριακά μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις που είχε κάποιος από αυτό, και μάλιστα με μεγαλύτερο κόστος, πλέον τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Έρχεται στην αγορά με το νεότερο διαθέσιμο Android 9 Pie της Google, αλλά και το OneUI γραφικό περιβάλλον της Samsung, στην ίδια ακριβώς έκδοση με τις ακριβότερες συσκευές της εταιρείας.

Με οθόνη 6.21 ιντσών, έστω και τεχνολογίας LCD, το Galaxy A10 είναι σχεδιασμένο προφανώς για όσους θέλουν μια οικονομική πρόταση με μεγάλη οθόνη και καλές επιδόσεις. Οι επιδόσεις αυτές, παρέχονται από τον Exynos 7884, έναν επεξεργαστή που έχει τον ίδιο αριθμό, και το ίδιο είδος πυρήνων επεξεργασίας με τον αμέσως καλύτερο Exynos 7885, απλά σε χαμηλότερη συχνοτητα λειτουργίας. Τα 2 GB μνήμης RAM είναι ίσως το μοναδικό “σοβαρό” μειονέκτημα του Galaxy A10 για όσους θέλουν να κάνουν… περισσότερα πράγματα με αυτό, όμως και πάλι στα 169 ευρώ είναι αρκετές οι συσκευές που έχουν αντίστοιχα χαμηλή διαθέσιμη μνήμη RAM.

Προφανώς και η Samsung έχει κάνει συγκεκριμένες παραχωρήσεις για να πετύχει αυτή την τιμή, και η βασικότερη ίσως από αυτές, είναι ότι το Galaxy A10 δεν έχει καθόλου αισθητήρα αποτυπωμάτων. Ταυτόχρονα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πλαστικό, ενώ έχει και μια μόλις κάμερα στο πίσω μέρος του, με ανάλυση 13ΜΡ, που παρόλα αυτά έχει ένα αρκετά “φωτεινό” διάφραγμα f/1.9

Μέχρι το αναλυτικό μας Review που θα ακολουθήσει σύντομα, η πρώτη μας εικόνα για το Galaxy A10 είναι σίγουρα θετική, κυρίως λόγω της  χαμηλής τιμής πώλησης του, και αυτών που προσφέρει. Ταυτόχρονα θα ακολουθήσει σύντομα μια σύγκριση με το αμέσως ακριβότερο Galaxy A20e της εταιρείας, ένα Smartphone που κοστίζει περίπου 30 ευρώ περισσότερο, και προσφέρει περιορισμένες αλλαγές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights