Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ο κόσμος πιστεύει ότι η Huawei αδικείται από την Αμερικανική κυβέρνηση

Ο κόσμος πιστεύει ότι η Huawei αδικείται από την Αμερικανική κυβέρνηση

απο Kostas Gliatiotis

Μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση έδωσε στη δημοσιότητα το Android Authority (που σημειωτέον εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες) για την άποψη των αναγνωστών του, στην αντιμετώπιση που έχει η Huawei από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση λοιπόν, το 59% από τους συνολικά 7.000 αναγνώστες που έλαβαν μέρος, πιστεύει ότι η Huawei προφανώς και δεν αξίζει τέτοιου είδους αντιμετώπιση. Ένα ακόμα 17% δεν έχει σχηματίσει άποψη, τουλάχιστον με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει πραγματικά γνωστές, και μόνο ένα 23% θεωρεί ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει δίκιο (θυμίζουμε ότι υπάρχει στη χώρα κόσμος που εξέλεξε τον συγκεκριμένο Πρόεδρο…)

Μάλιστα το Android Authority ξεχώρισε και μερικά σχόλια αναγνωστών του για το συγκεκριμένο θέμα, πολλά από τα οποία βασίζονται στην κοινή λογική. ΈΝα από αυτά αναφέρει συγκεκριμένα ότι “Θα συμφωνούσα μόνο αν υπήρχαν κάποιου είδους αποδείξεις, που προφανώς δεν υπάρχουν”. Ένα ακόμα πιο καυστικό σχόλιο, θυμίζει στους υπολοίπους τι ακριβώς είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, και την προσπάθεια του Edward Snowden να αποκαλύψει την απαράδεκτα ανεξέλεγκτη συλλογή πληροφοριών από τις μυστικές υπηρεσίες της ίδιας της χώρας.

Φυσικά, το αυτονότητο αναφέρεται σε μερικά ακόμα σχόλια, ότι όλο αυτό είναι μια προσπάθεια να περιοριστεί η ανοδική πορεία της εταιρείας, ειδικά από τη στιγμή που αυτοί που ζημιώνονται περισσότερο είναι εταιρείες με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Huawei έχει περάσει εδώ και καιρό πλέον την Apple, και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας αγοράς, ενώ αντίστοιχα η τεχνογνωσία της εταιρείας στην κατασκευή και εγκατάσταση δικτύων κινητής τηλεφωνίας έχει ανάλογες επιπτώσεις σε εταιρείες όπως η Qualcomm και όχι μόνο.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση του Android Authority, δείχνει ξεκάθαρα πλέον, ότι ακόμα και στις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κόσμος που έχει αντίληψη του τι συμβαίνει γύρω του, βλέπει ότι η απαγόρευση εξυπηρετεί πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα και προφανώς δεν έχει καμία βάση στην πραγματικότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

eriloeh 04/06/2019 - 15:23

huawei ( https://www.deviceranking.gr/brand/50/huawei ) δημιουργεί τηλέφωνα πολύ υψηλής ποιότητας

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights