Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei δεν μειώνει την παραγωγή Smartphones

Η Huawei δεν μειώνει την παραγωγή Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από μερικές ημέρες, είδε το φως της δημοσιότητας μια αναφορά από την Κίνα, που ήθελε τη Huawei να μειώνει τον ρυθμό με τον οποίο παράγει νέα Smartphones. Παρότι αρκετά ενημερωτικά μέσα έσπευσαν να την αναπαράγουν, φαίνεται ότι τελικά δεν βασιζόταν στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με ένα νέο άρθρο του ForbesΣύμφωνα με ένα νέο άρθρο του Forbes, η εταιρεία αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει αλλάξει ο όγκος των συσκευών που παράγει, με οποιονδήποτε τρόπο. Μάλιστα το άρθρο ξεκαθαρίζει ότι η εταιρεία προφανώς και “ενοχλήθηκε” από την αρνητική αυτή δημοσιότητα, προφανώς με το δίκιο της, από τη στιγμή που δεν βασίζεται στην πραγματικότητα.

Η Huawei έχει ξεπεράσει εδώ και αρκετό καιρό πλέον την Apple, και έχει κερδίσει με την αξία της την δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά των Smartphones. Μένει να δούμε αν και κατά πόσο η συγκεκριμένη κατάσταση θα επηρεάσει με κάποιο τρόπο την ανοδική πορεία της εταιρείας προς την πρώτη θέση. Είναι προφανές όμως ότι οι αναφορές που την ήθελαν να “μειώνει” τον αριθμό των συσκευών που κατασκευάζει, δεν βασίζονται στην πραγματικότητα.

Μάλιστα, η Huawei είναι η μοναδική εταιρεία που μέσα στο 2019 έχει καταφέρει να αυξήσει τις πωλήσεις Smartphones της κατά 44% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Σε μια αγορά που με βάση όλες τις ενδείξεις έχει πλέον φτάσει κοντά στο όριο του πόσο μπορεί να αναπτυχθεί, μια τόσο δυναμική πορεία είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights