Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέο Nokia 2.2 στα 90 ευρώ

Νέο Nokia 2.2 στα 90 ευρώ

απο Kostas Gliatiotis

Την μέχρι στιγμής οικονομικότερη της συσκευή παρουσίασε πριν λίγη ώρα η HDM global, το Nokia 2.2 που θα κοστίζει περίπου 90 ευρώ επίσημα στην Ευρώπη.

Το Smartphone προσφέρει ένα “βασικό” σετ από τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, προκειμένου να πετύχει αυτή την χαμηλή τιμή πώλησης. Η οθόνη του έχει μέγεθος 5.7 ιντσων, και ανάλυση 1520 Χ 720 pixels, και έχει ένα μικρό notch μόνο για την selfie camera. Αντίστοιχα η κάμερα στο πίσω μέρος του έχει ανάλυση 13 ΜΡ και είναι “μόνο” μια, όπως είναι λογικό σε αυτά τα χρήματα.

Στο εσωτερικό του Nokia 2.2 βρίσκεται ο Hello Α22 επεξεργαστής της Mediatek, που είναι πρακτικά ότι πιο οικονομικό μπορεί να χρησιμοποιήσει μια εταιρεία , και θα συνδυάζεται με 2 ή 3 GB μνήμης RAM και αντίστοιχα 16 ή 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία τέλος έχει χωρητικότητα 3.000 mAh και φαίνεται αρκετή για όσα προσφέρει το Smartphone.

Το Nokia 2.2 συμμετέχει και αυτό στο Android One πρόγραμμα της Google και όχι στο Android Go που είναι η έκδοση σχεδιασμένη για ιδιαίτερα αδύναμες συσκευές. Αυτή τη στιγμή “τρέχει” την έκδοση 9.0 Pie, ενώ θα αναβαθμιστεί και στο αμέσως επόμενο Android Q .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights