Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Νέα αναβάθμιση λογισμικού για το Huawei P30 pro

Νέα αναβάθμιση λογισμικού για το Huawei P30 pro

απο Kostas Gliatiotis

Σε πλήρη αντίθεση με τις μέχρι τώρα φήμες λόγω της διαμάχης με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, και σαν επιβεβαιώση της συνεχόμενης υποστήριξης για τις συσκευές της, η Huawei έκανε σήμερα διαθέσιμη μια νέα αναβάθμιση λογισμικού για το κορυφαίο της P30 Pro.

Η νεότερη έκδοση του Huawei P30 pro έρχεται με επιπλέον βελτιώσεις στην απόδοση της κάμερας, και πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει τα εξής

  1. Βελτίωση της χρωματικής “πιστότητας” των φωτογραφιών με πιο ρεαλιστικά χρώματα
  2. Βελτιωμένη λεπτομέρεια και συνολική ποιότητα σε κάθε φωτογραφία
  3.  Βελτιώνει την προβολή βίντεο που έχουν ληφθεί με την Selfie κάμερα.

Ταυτόχρονα, η αναβάθμιση προσθέτει μια ακόμα χρήσιμη δυνατότητα, αυτή της καταχώρησης και δεύτερου προσώπου για την λειτουργία Face Unlock. Με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης του P30 pro μπορεί να καταχωρήσει το πρόσωπο κάποιου δικού του ανθρώπου που θα μπορεί να ξεκλειδώνει και αυτός το Smartphone αν το επιθυμεί.

Όπως σε κάθε περίπτωση έτσι και εδώ, η διάθεση της αναβάθμισης λογισμικού γίνεται σταδιακά, και πιθανόν να χρειαστεί μερικές ημέρες μέχρι να φτάσει σε όλα τα Huawei P30 Pro που έχουν πουληθεί επίσημα από την εταιρεία στην Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση, έχει ιδιαίτερη σημασία σαν επιβεβαίωση ότι και αυτό, αλλά και όλες οι συσκευές της εταιρείας, συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν κανονικά ενημερώσεις λογισμικού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights