Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Multicam υποστήριξη στο iOS 13

Multicam υποστήριξη στο iOS 13

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που οι φίλοι του Android έχουν εδώ και χρόνια στις συσκευές τους, και συγκεκριμένα από το Galaxy S4 της Samsung, προσθέτει η Apple στο iOS 13. Πρόκειται για την ταυτόχρονη λήψη φωτογραφιών και βίντεο με δύο κάμερες, και μάλιστα ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει ποιες δύο, σε συσκευές που έχουν περισσότερες.

Η ταυτόχρονη χρήση περισσότερων καμερών θα είναι διαθέσιμη μόνο στα νεότερα iPhone XS, XS Max και το iPhone XR, οχι όμως σε παλαιότερες συσκευές της εταιρείας, πιθανόν επειδή κάποιος περιορισμός στο Hardware δεν επιτρέπει την ενεργοποίηση του. Για κάποιο λόγο πάντως, η δυνατότητα θα ανεργοποιηθεί και στα νέα iPad Pro που πλέον “τρέχουν” το δικό τους παρόμοιο iPadOS που αποτελεί κάτι το ξεχωριστό από το iOS για τα Smartphones της εταιρείας.

Υπάρχει μια ολόκληρη λίστα με τους πιθανούς συνδυασμούς των διαφορετικών καμερών σε κάθε συσκευή, και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει την μπροστινή κάμερα σε συνδυασμό με την κανονική, είτε με αυτή που προσφέρει 2Χ οπτικό zoom.

ios 13

Μάλιστα είναι δυνατή και η ταυτόχρονη εγγραφή βίντεο, που περιορίζεται όμως σε αρχεία ανάλυσης 1080p. Η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη και σε δημιουργούς εφαρμογών προκειμένου να την εκμεταλλευτούν και να δημιουργήσουν και αυτοί τις δικές τους προτάσεις. Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες θέλουν την Apple να έχει και αυτή τρεις κάμερες στο πίσω μέρος των επόμενων iPhones, κάτι που θα κάνει τη συγκεκριμένη δυνατότητα ακόμα πιο χρήσιμη, και οι συσκευές προφανώς θα έρθουν στην αγορά με το iOS 13 προ-εγκατεστημένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights