Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019

Η LG στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG), επιδιώκοντας να συμβάλλει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στην ανάδειξη της τέχνης και του πολιτισμού, συμμετέχει ως χορηγός στον καταξιωμένο πολιτιστικό θεσμό της Ελλάδας, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, με digital signage εφαρμογές για μια αξεπέραστη εμπειρία θέασης στο χώρο των δρώμενων. Η συγκεκριμένη διοργάνωση φιλοξενεί διεθνώς αναγνωρισμένους και εγχώριους καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου, του χορού και της μουσικής, προσελκύοντας μεγάλα πλήθη θεατών από ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, θα προσφέρει επίσης διπλά εισιτήρια για τις παραστάσεις και μοναδικά δώρα με την αγορά μιας υπερσύγχρονης OLED τηλεόρασης.

Η LG και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου θα εγκαταστήσουν 2 LG Ultra Strech digital signage οθόνες 86 ιντσών για την προβολή των υπέρτιτλων, 4 LG High Brightness digital signage οθόνες 55 ιντσών για την υπαίθρια προβολή ενημερωτικού περιεχομένου για τις δράσεις του Φεστιβάλ, καθώς και 8 LG LED Full HD οθόνες 24 ιντσών για τους υποστηρικτικούς χώρους του Φεστιβάλ. Οι πρωτοποριακές οθόνες της LG, υπηρετούν την υψηλή αισθητική και ταυτόχρονα εναρμονίζονται απόλυτα με κάθε χώρο, προσφέροντας αψεγάδιαστη ποιότητα εικόνας για σύγχρονες εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης. Συγκεκριμένα, οι LG Ultra Stretch Digital Signage οθόνες διαθέτουν πάνελ ανάλυσης UHD stretched (3840X600), αναπαράγοντας περιεχόμενο που μαγνητίζει τα βλέμματα και δημιουργώντας εντυπωσιακά digital signage installations. Προσφέροντας υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας με ακόμα πιο ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα, αποτελούν την ιδανική επιλογή για δημόσιους, εμπορικούς και πολιτιστικούς χώρους ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής.

Παράλληλα, από την Κυριακή, 9 Ιουνίου έως και την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 και μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων ή των δώρων, οι καταναλωτές μέσω της προωθητικής ενέργειας της LG θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μοναδικά δώρα. Συγκεκριμένα, με την αγορά μιας υπερσύγχρονης OLED τηλεόρασης[1], θα λάβουν μια pre-paid κάρτα αξίας έως και €1.000 και ένα διπλό εισιτήριο για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Οι OLED τηλεοράσεις, έχουν ξεχωρίσει για την προηγμένη τεχνολογία τους, καθώς αποδίδουν τα επίπεδα μαύρου και τα χρώματα εξαιρετικά, παρέχοντας βέλτιστη ποιότητα εικόνας και ήχου. Η ασύγκριτη τεχνολογία OLED που διαθέτουν, προσφέρει ευρεία γωνία θέασης και τέλεια αντίθεση, χάρη στα 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels που παράγουν το απόλυτο μαύρο.

Επιπλέον, τα OLED μοντέλα ενσωματώνουν την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ThinQ AI με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και ήχου AI, υποστηριζόμενα από τον προηγμένο επεξεργαστή α (Alpha) 9 και deep learning αλγόριθμο, που επιτρέπει την ακριβή αναγνώριση της ποιότητας της πηγής περιεχομένου και καθορίζει την καλύτερη μέθοδο αναβάθμισης για το βέλτιστο αποτέλεσμα προβολής. Ο επεξεργαστής ρυθμίζει με ακρίβεια την καμπύλη χαρτογράφησης αποχρώσεων σύμφωνα με τις συνθήκες περιβάλλοντος, προσφέροντας βελτιστοποιημένη φωτεινότητα στην οθόνη, ενώ μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω το περιεχόμενο HDR, καθιστώντας ευδιάκριτες ακόμα και τις πιο σκοτεινές σκηνές.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η premium σειρά LG OLED AI ThinQ τηλεοράσεων 2019 προσφέρει πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών AI μέσα από διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Alexa και του Google Assistant, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν τον έλεγχο, χρησιμοποιώντας συνομιλίες φωνητικών εντολών. Ακόμη, τα νέα μοντέλα παρέχουν υποστήριξη για το Apple AirPlay, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίζουν βίντεο από iTunes και άλλες εφαρμογές – καθώς και μουσική και φωτογραφίες – απευθείας από τις Apple συσκευές τους στην LG OLED AI ThinQ.

Τέλος, το Dolby Vision, αποδίδει με ακρίβεια κινηματογραφικές εικόνες, ενώ σε συνδυασμό με το Dolby Atmos φέρνουν τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι, καθώς ο αλγόριθμος ήχου μπορεί να μετατρέψει τον ήχο δύο καναλιών σε virtual 5.1 surround, προσαρμόζοντας την ακουστική στον εκάστοτε χώρο.

Όροι και προϋποθέσεις στο: Link

[1] Στο promo συμμετέχουν τα μοντέλα, OLEDW9 (77’’, 65’’), OLEDC9 (77’’, 65’’ και 55’’) και OLEDΕ9 (65’’ και 55’’)

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights