Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Tο Nokia 2.2 προσφέρει όλες τις εξελίξεις σε AI και Android

Tο Nokia 2.2 προσφέρει όλες τις εξελίξεις σε AI και Android

απο Kostas Gliatiotis

Η HMD Global, αντιπρόσωπος εταιρεία των Nokia κινητών τηλεφώνων, ανακοίνωσε το νέο Nokia 2.2, προσφέροντας εξελιγμένη φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με χρήση AI και το Google Assistant με το πάτημα ενός κουμπιού, όλα αυτά σε πραγματικά εκπληκτική τιμή. Το Nokia 2.2 είναι το πρώτο smartphone της σειράς 2 της Nokia που αποτελεί μέρος του προγράμματος Android One, παρέχοντας την πιο πρόσφατη εμπειρία Android σε μια μοντέρνα οθόνη 5.7 ” με διακριτικό selfie-notch. Με το Android 9 Pie εγκατεστημένο, το Nokia 2.2 είναι έτοιμο να δεχτεί το Android Q και θα λάβει αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος για δύο χρόνια και μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για τρία χρόνια, διασφαλίζοντας την πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες καινοτομίες από το Android.

Ο Juho Sarvikas, Chief Product Officer της HMD Global, δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι οι πρόσφατες και πιο μεγάλες καινοτομίες στον κλάδο θα πρέπει να είναι διαθέσιμες για όλους. Με το Nokia 2.2, προσφέρουμε τις κορυφαίες εμπειρίες AI σε περισσότερους ανθρώπους από ποτέ. Με χαρακτηριστικά όπως το ξεκλείδωμα μέσω βιομετρικής αναγνώρισης προσώπου και αντίστοιχη επικύρωση «ζωντανού» αντικειμένου που προσθέτει επιπλέον ασφάλεια στο τηλέφωνό σας, απεικόνιση AI, Google Lens και Google Assistant με το πάτημα ενός κουμπιού, επιδιώκουμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι fan μας αλληλεπιδρούν με το τηλέφωνο. To Nokia 2.2 ανήκει στην οικογένεια τηλεφώνων μας που «τρέχουν» Android One και, όπως όλα τα smartphones της Nokia, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που γίνεται καλύτερη με την πάροδο του χρόνου. Με αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος για δύο χρόνια και μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για τρία χρόνια εγγυημένα, το Nokia 2.2 είναι έτοιμο για το Android Q και θα συνεχίσει να βελτιώνεται».

Απεικόνιση χαμηλό φωτισμό με χρήση ΑΙ και τεχνολογία που σας επιτρέπει να χαρείτε την κάθε στιγμή

Προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης σε χαμηλό φωτισμού μέσω AI σε μοναδική τιμή, το Nokia 2.2 μπορεί να λαμβάνει λεπτομερείς φωτογραφίες ακόμα και κάτω από τις πιο αδύναμες συνθήκες φωτισμού χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα «τραβάει» πολλές εικόνες ταυτόχρονα και μέσω προηγμένων αλγορίθμων δημιουργεί ένα ενιαίο είδωλο με περισσότερη φωτεινότητα, μεγαλύτερη λεπτομέρεια και λιγότερη «θόρυβο». Η λήψη φωτογραφίας  με τεχνολογία HDR καταγράφει ζωντανά χρώματα με μεγαλύτερη δυναμική περιοχή σε κάθε λήψη. Κάντε τις φωτογραφίες σας ξεχωριστές με τις λειτουργίες που υποστηρίζονται από το Google Photos, όπως το Color Pop, για να εστιάσετε στο θέμα σας και κάντε «Colourise», ώστε να μετατρέψετε τις μονόχρωμες εικόνες σε φωτογραφίες με πλήρες χρώμα, ενώ κάνοντας «Beautify», βελτιώνετε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας για να έχετε την «απόλυτη» selfie.

Επιπλέον, οι fans έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές τάσεις με τα “face unlock” και Google Lens. Το Nokia 2.2 είναι ένα από τα πρώτα τηλέφωνα της κατηγορίας του που έρχεται με μια λειτουργία βιομετρικής αναγνώρισης προσώπου, επιτρέποντάς σας να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας χωρίς κόπο. Και σε αντίθεση με άλλα κινητά τηλέφωνα σε αυτό το εύρος τιμών, το προηγμένο AI για το ξεκλείδωμα μέσω αναγνώρισης προσώπου, χρησιμοποιεί προηγμένους αλγορίθμους και ανίχνευση ζωντανού αντικειμένου για μια απολαυστική εμπειρία ακριβείας και ασφάλειας. Το Google Lens σάς επιτρέπει να αναζητάτε πληροφορίες για αυτό που βλέπετε επιτόπου, δηλαδή όταν βλέπετε ένα προϊόν που σας αρέσει, απλώς τοποθετήστε το φακό της κάμερας σε αυτό για να μάθετε πώς μπορείτε να το αγοράσετε ή τοποθετήστε το φακό σε ένα μουσικό άλμπουμ για να ανακαλύψετε νέα μουσική και να κάνετε streaming μέσω μουσικών υπηρεσιών του Spotify.

Το Nokia 2.2 προσφέρει επίσης τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό οθόνης, καθώς διαθέτει οθόνη  με μικρά περιθώρια και με ένα σύγχρονο διακριτικό selfie-notch, μεγιστοποιώντας από την μία την επιφάνεια της οθόνης, ενώ παράλληλα το καθιστά ένα εύχρηστο κινητό. Η οθόνη 5.71” HD+ από άκρη σε άκρη, προσφέρει μια μεγάλη επιφάνεια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι το Nokia 2.2 είναι ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι. Η οθόνη, με φωτεινότητα 400nits, επιτρέπει μια πιο ζωντανή εμπειρία προβολής. Όλα αυτά τροφοδοτούνται από το τετραπύρηνο CPU chipset Α22 της MediaTek, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βελτιστοποίηση στη λειτουργία της μπαταρίας, έτσι ώστε το τηλέφωνό σας να διαρκεί μια ολόκληρη μέρα με μια μόνο φόρτιση.

Το Nokia 2.2 δίνει στους fans την ευκαιρία να εκφράσουν τη διάθεσή τους, καθώς επιτρέπει  το εξατομικευμένο στυλ στο smartphone τους μέσω των ανταλλακτικών καλυμμάτων Nokia Xpress. Τα καλύμματα χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία επίστρωσης νανοτεχνολογίας για να σας προσφέρουν μια εξαιρετική γυαλιστερή εμφάνιση μέσα από μια σειρά ζωντανών χρωμάτων. Τα καλύμματα Nokia Xpress-on μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε ροζ άμμο, παγωμένο μπλε και πράσινο του δάσους.

Γρήγορη πρόσβαση στον Google Assistant με εξιδεικευμένο πλήκτρο

Το Nokia 2.2 προσφέρει τα καλύτερα του Google Assistant με ένα εξιδεικευμένο κουμπί Google Assistant στη χαμηλότερη τιμή μας μέχρι στιγμής. Κάντε ερωτήσεις στο Google Assistant, λάβετε οδηγίες, πραγματοποιήστε κλήσεις και πείτε του να κάνει τα πράγματα γρηγορότερα από ποτέ. Με ένα απλό πάτημα έχετε άμεση πρόσβαση στο Google Assistant, ενώ αν το πιέσετε παρατεταμένα, σας επιτρέπει να κάνετε πιο σύνθετα αιτήματα και πολλαπλές εργασίες.

Τα τηλέφωνα Nokia γίνονται ακόμα καλύτερα με την πάροδο του χρόνου

Το Nokia 2.2 είναι το πρώτο smartphone της σειράς 2 της Nokia που γίνεται μέλος της οικογένειας Android One. Με αποδεδειγμένο ιστορικό σε ότι αφορά στην προσφορά της τελευταίας εμπειρίας σε Android και Google για όλη τη γκάμα των smartphones της Nokia, το Nokia 2.2 είναι έτοιμο για να δεχτεί το Android Q.

«Τρέχοντας» Android 9 Pie από τη στιγμή που θα βγει από τη συσκευασία του, το Nokia 2.2 προσφέρει πρόσβαση σε νέα εργαλεία ψηφιακού wellbeing, όπως ένα dashboard, χρονοδιακόπτη εφαρμογής, λειτουργία Wind Down και τη βελτιωμένη λειτουργία Do Not Disturb. Το smartphone σας βοηθάει να παρακολουθείτε τη χρήση της συσκευής και να απενεργοποιήσετε όλες τις οπτικές «παρεμβάσεις», επιτρέποντάς σας να αποσυνδεθείτε όποτε θέλετε. Άλλες λειτουργίες, όπως τα Slices και App Actions προβλέπουν την επόμενη κίνηση σας, παρέχοντας ενσωμάτωση εφαρμογών και συντομεύσεις που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε την επόμενη εργασία σας πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ. Επιπλέον, το Adaptive Battery περιορίζει τη χρήση της μπαταρίας από εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε συχνά.

Το Nokia 2.2 συμπληρώνει την ολοκληρωμένη σειρά των smartphones της Nokia στην οικογένεια Android One,  γεγονός που σημαίνει ότι προσφέρει την τελευταία έκδοση καινοτομιών Android και εμπειριών λογισμικού. Τα smartphones της Nokia με το Android One προσφέρουν εξαιρετική αποθηκευτική ικανότητα και διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τη στιγμή που θα βγει από το κουτί, ενώ συνοδεύονται από ενημερώσεις ασφαλείας σε εκδόσεις ασφαλείας για τρία χρόνια και αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος για δύο χρόνια, εγγυημένα. Όπως και όλα τα υπόλοιπα smartphones της Nokia, το Nokia 2.2 είναι απαλλαγμένο από περιττά bloatware, skin ή UI αλλαγές και κρυφές διαδικασίες που καταναλώνουν τη ζωή της μπαταρίας σας ή γεμίζουν το αποθηκευτικό σας χώρο.

To Nokia 2.2 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε Dual Sim σε χρώμα Tungsten Black και ενδεικτική λιανική τιμή τα €129.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

3 σχολια

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣ 11/06/2019 - 13:56

Καλησπέρα. Γνωρίζουμε περίπου πότε θα έρθει στα μέρη μας;

Reply
Kostas Gliatiotis 12/06/2019 - 18:17

Καλησπέρα !

Μέσα στον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει επίσημα το Nokia 2.2 εκτός καποιου σοβαρού απροόπτου !

Reply
Ευάγγελος Παπαχρήστου 15/06/2019 - 10:39

Σας ευχαριστώ πολύ.Καλο Σ/Κ.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights