Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσίασε το Galaxy M40
galaxy m40

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy M40

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ακόμα νέο Smartphone, που στην ουσία δεν είναι ακριβώς… νέο, παρουσίασε η Samsung και συγκεκριμενα το Galaxy M40. Το Smartphone είναι μια ελάχιστα διαφορετική έκδοση του Galaxy A60 που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά της Κίνας, και έρχεται με τον ίδιο βασικό σχεδιασμό, και στις χώρες που ήδη υπάρχει η σειρά Galaxy M της εταιρείας.

Το Galaxy M40 είναι ένα από τα λίγα Smartphones της Samsung με LCD Οθόνη, που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει διαγώνιο 6,3 ιντσών, ενώ έχει και μια μικρή τρύπα στην αριστερή πάνω γωνία, για τη Selfie κάμερα. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο αρκετά ισχυρός Snapdragon 675 της Qualcomm, ο ίδιος που βρίσκεται και στο Galaxy A70 που κυκλοφορεί επίσημα και στη χώρα μας. Η διαθέσιμη μνήμη RAM είναι και εδώ στα 6GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι εντυπωσιακά μεγάλος στα 128GB.

galaxy M40

Για τις τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του Galaxy M40, η Samsung έχει επιλέξει μια βασική των 32ΜΡ, που πιθανότατα είναι κατασκευασμένη από την ίδια. Η δεύτερη έχει ανάλυση 8ΜΡ και υπερ ευρυγώνιο φακό, ενώ η τρίτη είναι στα 5ΜΡ και δεν λειτουργεί αυτόνομα, αλλά μόνο σε συνδυασμό με τη βασική, για φωτογραφίες με θολό φόντο. Ουσιαστικά και εδώ έχουμε μια διάταξη ακριβώς ίδια με αυτή του Galaxy A70, με την εταιρεία να έχει επιλέξει μια μικρότερη οθόνη διαφορετικής τεχνολογίας για το Galaxy M40.

Η μπαταρία του Smartphone έχει χωρητικότητα 3,500 mAh, όμως δεν έχει ιδιαίτερα ταχεία φόρτιση, αφού περιορίζεται στα 15W όπως όλες οι συσκευές της εταιρείας, με εξαίρεση και εδώ το Galaxy A70 αλλά και την 5G έκδοση του Galaxy S10, που δεν υπάρχει επίσημα ακόμα στην Ευρώπη.

Το Galaxy M40 θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ινδία στα 290 δολάρια περίπου, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό σε ποιες άλλες αγορές θα το διαθέσει επίσημα η Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights