Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η AT&T ακυρώνει τις προ-παραγγελίες των Galaxy Fold

Η AT&T ακυρώνει τις προ-παραγγελίες των Galaxy Fold

απο Kostas Gliatiotis

Το πρώτο αναδιπλούμενο Smartphone της Samsung, με εύκαμπτη οθόνη, το Galaxy Fold δεν κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου όπως είχε αρχικά ανακοινώσει η εταιρεία, μετά την εμφάνιση προβλημάτων στη κατασκευή του. Η Samsung τότε είχε ανακοινώσει ότι θα αναβάλει την κυκλοφορία του, μέχρι να δει τι ακριβώς συμβαίνει με τα προβλήματα που είχαν εμφανιστεί, και να τα διορθώσει στις συσκευές παραγωγής.

Από τότε έχουν περάσει περίπου 2 μήνες, όμως η εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επίσημα πιο θα είναι το …. μέλλον του Galaxy Fold. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το πότε η Samsung θα κάνει διαθέσιμο το Smartphone στην αγορά, αλλά και το τι θα γίνει με όσους το είχαν προ-παραγγείλει.

Η AT&T στις Ηνωμένες Πολιτείες όμως φαίνεται ότι δεν πρόκειται να … περιμένει περισσότερο, και ακύρωσε αυτόματα όλες τις προ-παραγγελίες που είχαν κάνει οι συνδρομητές της. Πιο συγκεκριμένα, το δίκτυο ενημέρωσε τον κάθε έναν από αυτούς ότι πρέπει να ακυρωθεί η προ-παρραγγελία του, και ότι προφανώς θα μπορεί να την κάνει και πάλι, όταν η Samsung έχει επίσημη ημερομηνία διάθεσης του Galaxy Fold. Μάλιστα προκειμένου να μην “δυσαρεστήσει” τους συνδρομητές της, τους δίνει και μια κάρτα δώρου αξίας 100 δολαρίων για επόμενη αγορά τους.

Τα πρώτα Galaxy Fold που είχε δώσει η Samsung για δοκιμή, λίγες ημέρες πριν την επίσημη διάθεση του στα καταστήματα, παρουσίασαν δύο διαφορετικά “προβλήματα”. Το ένα από αυτά αφορούσε την ευκολία με την οποία ξεκολλάει το πλαστικό πάνω μέρος της οθόνης του, που μοιάζει με ζελατίνα προστασίας ενώ δεν είναι. Το δεύτερο όμως ήταν ακόμα πιο περίεργο, με τη συσκευή να μαζεύει εύκολα μικρά “σκουπίδια” στην κλείδωση που διπλώνει η οθόνη, με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να μπαίνουν από κάτω και να την καταστρέφουν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights