Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Τέλος οι Global Beta του MIUI από τη Xiaomi

Τέλος οι Global Beta του MIUI από τη Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Το γραφικό περιβάλλον που έχει σχεδιάσει η Xiaomi για τα Smartphones της, με την ονομασία MIUI, αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις στον χώρο του Android. Η εταιρεία επί χρόνια διατηρούσε μια πολιτική με βάση την οποία έκανε διαθέσιμες νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού της συστήματος σε δοκιμαστική BETA μορφή, λίγο καιρό πριν τη διάθεση κάθε τελικής έκδοσης σε όλους τους ιδιοκτήτες κάθε μοντέλου της.

Σύμφωνα όμως με μια ανακοίνωση της εταιρείας στο Mi Community, οι Global Beta εκδόσεις θα σταματήσουν να γίνονται διαθέσιμες στο κοινό για δοκιμή. Η Xiaomi θα διαθέτει κανονικά τις τελικές εκδόσεις που προορίζονται για κάθε μοντέλο, με τις αναβαθμίσεις και τυχόν βελτιώσεις που αυτές περιέχουν, όμως όσοι θέλουν να τις δοκιμάσουν νωρίτερα δεν θα έχουν πλέον αυτή τη δυνατότητα.

Οι Global beta εκδόσεις, είχαν σχεδιαστεί εξ αρχής για προγραμματιστές και όσους πρέπει να δοκιμάζουν νέα χαρακτηριστικά για συγκεκριμένο λόγο, και όχι για να μπορεί ο καθένας να τις εγκαταστήσει στην συσκευή που χρησιμοποιεί καθημερινά. Παρότι κατά κανόνα οι beta εκδόσεις αυτές ήταν αρκετά σταθερές για την καθημερινή χρήση ενός Xiaomi Smartphone, η εταιρεία προφανώς θεωρεί ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός ύπαρξης τους.

Η ανακοίνωση τονίζει ότι οι μηχανικοί και οι προγραμματιστές της εταιρείας θα αφιερώσουν τον χρόνο τους πλέον στην εξέλιξη των τελικών εκδόσεων για κάθε Smartphone, χωρίς να χρειάζεται να ελέγχουν την σταθερότητα των global beta εκδόσεων για καθημερινή χρήση από τελικούς καταναλωτές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights