Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung προσθέτει Night Mode στην κάμερα του Note 9

Η Samsung προσθέτει Night Mode στην κάμερα του Note 9

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung ήταν από τις τελευταίες εταιρείες που “αποφάσισαν” να ενσωματώσουν ένα ξεχωριστό Night mode στην κάμερα των συσκευών της, προκειμένου να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο βασικός τρόπος λειτουργίας του, είναι η συνεχόμενη λήψη φωτογραφιών με διαφορετικά επίπεδα φωτισμού, τις οποίες στη συνέχεια το Smartphone χρησιμοποιεί σαν συνδυασμό για να δημιουργήσει μια τελική φωτογραφία. Η φωτογραφία αυτή έχει θεωρητικά καλύτερα επίπεδα φωτισμού, αλλά και περισσότερη λεπτομέρεια.

Με την παρουσιάση των Galaxy S10, η Samsung παρουσίασε το δικό της Super Night Mode όπως ήταν η ονομασία του, το οποίο όμως δεν ήταν ιδιαίτερα πρακτικό στη λειτουργία του. Αρχικά η ενεργοποίηση του μπορούσε να γίνει μόνο αυτόματα, όταν η εφαρμογή της κάμερας θεωρούσε ότι τα επίπεδα φωτισμού είναι αρκετά χαμηλά. Στη συνέχεια η εταιρεία διέθεσε μια αναβάθμιση λογισμικού για τις συσκευές της, που επέτρεπε την χειροκίνητη ενεργοποίηση του από τα διαφορετικά Modes στην εφαρμογή της κάμερας.

Πλέον το Night Mode ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμο και σε παλαιότερες συσκευές της εταιρείας, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος τεχνικός περιορισμός στη λειτουργία του σε Smartphones εκτός των Galaxy S10. Μια από τις πρώτες συσκευές λοιπόν που θα αποκτήσουν night mode στην κάμερα, φαίνεται ότι θα είναι το Galaxy Note 9 της εταιρείας, αφού μια αναβάθμιση λογισμικού που το ενεργοποιεί, ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμη.

Αρχικά φαίνεται ότι η ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη Γερμανία, και ενεργοποιεί το Night Mode στο Note 9 ακριβώς όπως και στα Galaxy S10. Πλέον η εφαρμογή της κάμερας προσφέρει το “Night” σαν ένα επιπλέον mode λήψης φωτογραφιών, και λειτουργεί προς το παρόν μόνο με τη βασική κάμερα του Smartphone.

Η αναβάθμιση θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη και σε άλλες αγορές και χώρες, αρκεί όπως πάντα να μην εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα που θα πρέπει να διορθωθεί πρώτα από τη Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.