Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei επιστρέφει στο Microsoft Store
microsoft

Η Huawei επιστρέφει στο Microsoft Store

απο Kostas Gliatiotis

Μια από τις επιπτώσεις της άδικης επίθεσης που δέχεται η Huawei από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, αφορά και τον κόσμο των υπολογιστών, όπου η εταιρεία κατασκευάζει τα τελευταία χρόνια μια εντυπωσιακή σειρά από Laptops. Οι φορητοί αυτοί υπολογιστές χρησιμοποιούν προφανώς τα Windows 10 σαν λειτουργικό σύστημα, κάτι που αρχικά φαίνεται ότι είχε δημιουργήσει ένα πρόβλημα στη συνεργασία της εταιρείας με τη Microsoft η οποία και αυτή έχει σαν έδρα της τις Ηνωμένες πολίτείες.

Η Microsoft είχε ουσιαστικά “αναγκαστεί” να αφαιρέσει τους φορητούς υπολογιστές της Huawei από το Online κατάστημα της, μέχρι να ξερκαθαρίσει και η ίδια, τι ακριβώς ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Η Αμερικανική εταιρεία, προφανώς και γνωρίζει ότι είναι και προς το δικό της συμφέρον να συνεχίσει να διαθέτει κανονικά τους υπολογιστές της Huawei, και φαίνεται ότι πλέον βρέθηκε τρόπος ώστε αυτοί να πωλούνται κανονικά στο Microsoft Store.

Η προεδρική διαταγή αναφέρει την Huawei σαν εταιρεία, όχι όμως και τα προϊόντα της. Με αυτόν τον τρόπο η Microsoft μπορεί να συνεχίσει να διαθέτει νόμιμα τους υπολογιστές της εταιρείας στο κατάστημα της, αφού προφανώς και η ίδια θέλει να βρει ένα τρόπο να συνεχίσει να συνεργάζεται με την Huawei.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights