Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το OnePlus 7 pro πουλάει 10 φορές περισσότερο από το Galaxy S10+
oneplus 7 pro

Το OnePlus 7 pro πουλάει 10 φορές περισσότερο από το Galaxy S10+

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα αναφορά από την Κίνα, δείχνει ότι το νέο OnePlus 7 pro, πουλάει σημαντικά περισσότερες συσκευές σε σύγκριση με το Galaxy S10+ της Samsung, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη χώρα.

Σύμφωνα με στοιχεία για τις πωλήσεις από το Online κατάστημα του JD.com, η συσκευή της OnePlus πούλησε 250,372 “κομμάτια”, ενώ το Galaxy S10+ στην ίδια περίοδο έχει καταφέρει να πουλήσει μόλις 23,266 συσκευές. Η διαφορά είναι εντυπωσιακά μεγάλη, δεν θα πρέπει όμως εδώ να ξεχνάμε ότι τουλάχιστον στην Κίνα, το OnePlus 7 pro είναι περίπου 350 δολάρια πιο οικονομικό από το Smartphone της Samsung.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη διαφορά στην τιμή αφορά την έκδοση του OnePlus 7 Pro με 256 GB αποθηκευτικού χώρου, και την μικρότερη έκδοση του Galaxy S10+ που έρχεται με 128GB αντίστοιχα. H συγκεκριμένη διαφορά στον όγκο πωλήσεων, δεν υπάρχει φυσικά στον υπολοιπο κόσμο, όπου το Smartphone της Samsung είναι σημαντικά πιο δημοφιλές από ότι είναι στην Κίνα, αλλά ταυτόχρονα το OnePlus 7 Pro έχει σημαντικά πιο περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights