Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στις 7 Αυγούστου η παρουσίαση του Galaxy Note 10

Στις 7 Αυγούστου η παρουσίαση του Galaxy Note 10

απο Kostas Gliatiotis

Είναι κοινό μυστικό ότι η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει το επόμενο κορυφαίο της κινητό, που θα ανήκει στην “οικογένεια” των Note. Το νεότερο Note 10 , φαίνεται ότι θα παρουσιαστεί λίγο νωρίτερα από το συνηθισμενο, αφού οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να κάνει επίσημη την ύπαρξη του στις 7 Αυγούστου, σε λιγότερο από δύο μήνες από σήμερα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσίαση του θα γίνει στις Ηνωμένες πολιτείες και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη, όπως και ο προκάτοχος του, το Note 9.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, φέτος θα έχουμε δύο διαφορετικά Galaxy Note 10, με διαφορετικό μέγεθος οθόνης, χωρητικότητα μπαταρίας, αλλά και μερικές ακόμα διαφορές στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.
Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη από τις δύο εκδόσεις θα έρθει με οθόνη 6.8 ιντσών, και το “μικρότερο” από τα δύο, θα περιοριστεί στις 6.4 ιντσες.

Εκτός από το διαφορετικό μέγεθος της οθόνης, το μικρότερο Note 10 θα έχει προφανώς αντίστοιχα μικρότερη μπαταρία, αλλά θα υποστηρίζει και διαφορετική , πιο “αργή” ταχεία φόρτιση σε σύγκριση με την καλύτερη και μεγαλύτερη έκδοση.

Μια ακόμα διαφορά που φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται, είναι η διαφορετική χωρητικότητα της μνήμης RAM. Το μικρότερο από τα δύο smartphones θα έχει 6 GB RAM στη βασική του έκδοση, και το μεγαλύτερο θα έρχεται με 8GB. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις δύο εκδόσεις του Galaxy S10, που έχουν ακριβώς την ίδια χωρητικότητα στα 8 GB, τουλάχιστον για την έκδοση που εισάγεται επίσημα στην Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights