Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Google σταματά να κατασκευάζει Tablets
google

Η Google σταματά να κατασκευάζει Tablets

απο Kostas Gliatiotis

Η παρουσία της Google στην αγορά των Tablets, που έτσι και αλλιώς γνωρίζει σημαντική ύφεση, είναι περιορισμένη στην καλύτερη περίπτωση, με τις προτάσεις της εταιρείας να είναι λίγες, και συνήθως όχι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Πλέον φαίνεται ότι η εταιρεία θα σταματήσει τον σχεδιασμό και την κατασκευή νέων Tablets βασισμένων στο Android, αλλά και αυτών που τρέχουν το δικό της επίσης Chrome OS. Παρόλα αυτά, η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσει τις εκδόσεις των δύο λειτουργικών συστημάτων για Tablets, σε περίπτωση που καποιος άλλος κατασκευαστής θέλει να παρουσιάσει ένα δικό του προϊόν με ένα από αυτά.

Τα ήδη υπάρχοντα Pixel Slate θα συνεχίζουν να υποστηρίζονται κανονικά από την Google με αναβαθμίσεις μέχρι και τον Ιούνιο του 2014, ενώ η εταιρεία σχεδόν επίσημα παραδέχθηκε ότι ακύρωσε και τον σχεδιασμό δύο ακόμα Tablets που είχε ήδη σε εξέλιξη. Το προσωπικό που τα σχεδιάζε, έχει μεταφερθεί στο τμήμα των Laptops.

Εδώ φαίνεται ότι προς το παρόν τουλάχιστον η Google δεν αποχωρεί από την αγορά, αφού ξεκαθάρισε ότι η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός νέων Laptops με το δικό της Chrome OS συνεχίζεται κανονικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights