Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Galaxy Fold 5G πιστοποιείται από την FCC
fold

Το Galaxy Fold 5G πιστοποιείται από την FCC

απο Kostas Gliatiotis

Ένα σημαντικό στάδιο στην διαδικασία πριν την έναρξη των πωλήσεων κάθε νέου Smartphone, είναι το να καταφέρει να πάρει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από διαφορετικές αρχές και οργανισμούς ανά τον κόσμο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το Galaxy Fold της Samsung, φαίνεται ότι έχει πλέον πιστοποιηθεί από την FCC, τουλάχιστον στην 5G έκδοση του.

Η “απλή” 4G έκδοση του Galaxy Fold, δεν είδε έφτασε στα καταστήματα όπως είχε αρχικά σχεδιάσει η Samsung, μετά από συγκεκριμένα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την οθόνη του, στις συσκευές που η εταιρεία είχε μοιράσει για Reviews. Φαίνεται όμως ότι έχουμε μπει και πάλι στην διαδικασία ολοκλήρωσης των απαραίτητων ενεργειών για την κυκλοφορία του Galaxy Fold, και τουλάχιστον η 5G έκδοση του, πλέον είναι “νόμιμη” στο να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δυστυχώς δεν υπάρχει καποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη των πωλήσεων μετά την έγκριση από την FCC, αφού αυτό μπορεί να γίνει και αρκετούς μήνες αργότερα. Σε κάθε περίπτωση, εκτός του ότι “επιβεβαιώνει” την ύπαρξη της 5G έκδοσης, μαθαίνουμε και μερικές λεπτομέρειες για αυτή, όπως το ότι θα υποστηρίζει μια μόνο κάρτα SIM, ενώ θα έχει και ελάχιστα μικρότερη μπαταρία σε σύγκριση με την… απλή 4G έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights