Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei P30 : 10 εκατομμύρια συσκευές σε 85 ημέρες

Huawei P30 : 10 εκατομμύρια συσκευές σε 85 ημέρες

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei φαίνεται ότι συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ που η ίδια θέτει με τις πωλήσεις των συσκευών της. Σύμφωνα με μια νέα ανακοίνωση από την εταιρεία, η σειρά P30 κατάφερε να πουλήσει 10 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως, σε μόλις 85 ημέρες από την έναρξη των πωλήσεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπευθύνους της εταιρείας, το συγκεκριμένο “ρεκόρ” είναι σημαντικά καλύτερο από αυτό που είχε θέσει το P20 Pro αλλά και το “απλό” P20 πριν περίπου ένα χρόνο. Η αμέσως προηγούμενη σειρά συσκευών είχε καταφέρει να πετύχει το συγκεκριμένο στόχο των 10 εκατομμυρίων συσκευών σε 147 ημέρες, αποτέλεσμα που και αυτό με τη σειρά του ήταν σημαντικά καλύτερο από αυτό που είχε πετύχει η αμέσως προηγούμενη σειρά Ρ10.

Η διαμάχη της εταιρείας με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι αναμενόμενο ότι θα έχει επιπτώσεις στις συνολικές πωλήσεις των Smartphones της, τουλάχιστον εκτός Κίνας, Σε κάθε περίπτωση όμως, η συγκεκριμένη “τάση” με τη σειρά P30 δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το πόσο υψηλή αποδοχή είχαν και συνεχίζουν να έχουν οι κορυφαίες συσκευές της εταιρείας από το αγοραστικό κοινό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.