Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Nokia ετοιμάζει Smartphone με 48MP κάμερα

Η Nokia ετοιμάζει Smartphone με 48MP κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Ένα νέο Smartphone της Nokia έκανε την εμφάνιση του σε φωτογραφίες πριν από μερικές ώρες, και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για περισσότερους από έναν λόγους.

Άρχικά, μια από τις φωτογραφίες αποκαλύπτει ότι το νέο αυτό Nokia θα έχει βασική κάμερα με ιδαίτερα υψηλή ανάλυση στα 48ΜΡ, με την εταιρεία να είναι πρακτικά μια από τις ελάχιστες πλέον που δεν έχουν κάτι ανάλογο διαθέσιμο στην “γκάμα” τους.

Εκτός της υψηλής ανάλυσης για την μια από τις κάμερες, φαίνεται επισης ότι αυτές θα είναι τρεις συνολικά στο πίσω μέρος του, και μάλιστα σε μια διαφορετική διάταξη από το συνηθισμένο, αλλά ακόμα και σε σύγκριση με τις περισσότερες συσκευές των άλλων εταιρειών.

Οι τρεις κάμερες λοιπόν, βρίσκονται σε μια κυκλική διάταξη στο πίσω μέρος του νέου Nokia, και ακριβώς κάτω από αυτές βρίσκεται και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων. Αυτός με τη σειρά του ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι το Smartphone θα ανήκει στην μεσαία κατηγορία τιμής, αφού το κορυφαίο μέχρι στιγμής Nokia 9 έρχεται με τον αισθητήρα ενσωματωμένο στην οθόνη του, η οποία είναι επίσης και τεχνολογίας Amoled.

Σε μια ακόμα φωτογραφία φαίνεται ότι και η οθόνη του Smartphone θα έχει ένα μικρό Notch σε σχήμα σταγόνας στο πάνω μέρος της για την μπροστινή κάμερα. Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Αν το Smartphone βρίσκεται αρκετά “κοντά” στην επίσημη ανακοίνωση του από την εταιρεία, είναι σχεδόν δεδομένο ότι τον επόμενο καιρό θα έχουμε πολλές ακόμα πληροφορίες διαθέσιμες για αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights