Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Επίσημα το Mi A3 από τη Xiaomi

Επίσημα το Mi A3 από τη Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει, η Xiaomi παρουσίασε και επίσημα το επόμενο της Smartphone που βασίζεται σε μια Stock έκδοση του Android της Google. Το Mi A3 έρχεται με αρκετές και ενδιαφέρουσες αλλαγές, που σίγουρα το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του.

Αρχικά, το νέο Smartphone της Xiaomi διαθέτει AMOLED Οθόνη, κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο στο κόστος των περίπου 250 ευρώ. Η ανάλυση της οθόνης είναι χαμηλότερη από το συνηθισμένο παρόλα αυτά, στα 1560 x 720 pixels, ειδικά για τη σχετικά μεγάλη διαγώνιο των 6.1 ιντσών. Παρόλα αυτά, έχει και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο σε αυτή, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει σε συσκευή με επίσημη τιμή πώλησης κάτω από 300 ευρώ.

Για τις τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του Xiaomi Mi A3, η διάταξη είναι σχετικά συνηθισμένη. Η βασική από αυτές έχει υψηλή ανάλυση 48ΜΡ με ένα σχετικά αποδοτικό f/1.78 διάφραγμα, χωρίς όμως OIS. Η δεύτερη κάμερα έρχεται με υπερ ευρυγώνιο φακό 118 μοιρών, χαμηλότερη όμως ανάλυση στα 8ΜΡ και η τρίτη είναι στα 2ΜΡ και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τον υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Στο εσωτερικό του Mi A3 θα βρίσκεται ο Snapdragon 665 επεξεργαστής της Qualcomm, που αποτελεί μια μικρή αναβάθμιση σε σύγκριση με τον SD660 του Mi A2. Θα συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM και 64 ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Η Xiaomi έχει επαναφέρει εκτός των άλλων και τη θύρα των ακουστικών, ενώ υπάρχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD. Τέλος, και η μπαταρία έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα 4.000 mAh αλλά και ταχεία φόρτιση με 18W.

Η διάθεση του Mi A3 θα ξεκινήσει από την Ισπανία για την Ευρωπαϊκή αγορά, στις 24 Ιουλίου, ενώ λίγο αργότερα θα διατεθεί  και στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και τη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights