Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Tab S6
tab s6

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Tab S6

απο Kostas Gliatiotis

Το επόμενο της κορυφαίο Tablet παρουσίασε πριν λίγη ώρα η Samsung, που έρχεται να αντικαταστήσει το αμέσως προηγούμενο Galaxy Tab S4. Αυτή τη φορά η Samsung “προσπέρασε” έναν αριθμό, και το νέο Tablet έχει την ονομασία Galaxy Tab S6.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Tab S6 δείχνει ότι αλλάζει την περιεργη πολιτική της εταιρείας που την ήθελε να χρησιμοποιεί κάθε φορά έναν αμέσως προηγούμενο καλύτερο επεξεργαστή στο εσωτερικό τους. ¨Ετσι το Tablet έρχεται με τον ισχυρότερο διαθέσιμο επεξεργαστή της Qualcomm, τον Snapdragon 855 αν και τυπικά υπάρχει πλέον και ο 855+ με ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις. Ανάλογα με την έκδοση του αποθηκευτικού χώρου, αλλάζει και η διαθέσιμη μνήμη RAM. Έτσι λοιπόν είναι στα 6GB για την έκδοση με 128GB και στα 8GB για αυτή με τα 256GB.

Η οθόνη του Galaxy Tab S6 είναι ένα ακόμα εντυπωσιακό AMOLED Panel από τη Samsung, με διαγώνιο 10.5 ιντσών και ανάλυση 2560×1600 pixels. Αυτό σημαίνει ότι έχει και αναλογία πλευρών 16:10 με την εταιρεία να καταργεί πλήρως και επίσημα πλέον την ασυνήθιστη για ένα Tablet αναλογία 4:3 που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Υπάρχει φυσικά και υποστήριξη για το S-Pen, τη γραφίδα που χρησιμοποιούν και τα Smartphones της σειράς Galaxy note.

tab s6

Περισσότερο ενδιαφέρον έχει όμως η ενσωμάτωση του αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του Galaxy Tab S6, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε tablet οποιασδήποτε εταιρείας.

Στον τομέα της κάμερας, το Galaxy Tab S6 είναι σίγουρα ασυνήθιστο, αφού έχει συνολικά δύο κάμερες στο πίσω μέρος του. Η βασική από αυτές έχει ανάλυση 12ΜΡ, ενώ υπάρχει και μια δεύτερη με υπερ ευρυγώνιο φακό, που τυπικά αποτελεί κάτι νέο για την αγορά των Tablets. H μπαταρία στο εσωτερικό του Tablet είναι σχετικά μεγάλη, με χωρητικότητα 7.030 mAh, ενώ και το S-Pen έχει τη δική του μπαταρία, αφού όπως και στο Note 9, υποστηρίζει Bluetooth συνδεσιμότητα για επιπλέον δυνατότητες.

Το Galaxy Tab S6 θα κοστίζει περίπου 650 δολάρια στην βασική του έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ μένει να δούμε πότε θα έρθει επίσημα και στη χώρα μας, αλλά και σε τι τιμή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights