Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Βελτιωμένη φόρτιση με αναβάθμιση στο Galaxy A50

Βελτιωμένη φόρτιση με αναβάθμιση στο Galaxy A50

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα έκδοση λογισμικού ξεκίνησε να κανει διαθέσιμη η Samsung για το Galaxy A50, που μεταξύ άλλων βελτιώνει τη διαδικασία της φόρτισης της μπαταρίας. Δυστυχώς η εταιρεία δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έχει αλλάξει με τη διαδικασία της φόρτισης, όμως αυτή είναι μια από τις αλλαγές που περιλαμβάνονται στην νέα έκδοση.

Η λειτουργία του αισθητηρΑ αποτυπωμάτων έχει βελτιωθεί και αυτή, έχοντας πλέον αλλάξει σημαντικά σε σύγκριση με το πόσο αργή ήταν όταν ξεκίνησε να πωλείται το Galaxy A50.

Όπως είναι αναμενόμενο, η νεότερη έκδοση περιλαμβάνει και τις ενημερώσεις ασφαλείας της Google για τον Αύγουστο, αλλά και γενικές βελτιώσεις στη “σταθερότητα” της συσκευής.

Αρχικά η διάθεση της έχει ξεκινήσει από την Ινδία, που είναι και η μεγαλύτερη αγορά για τη συγκεκριμένη σειρά συσκευών της Samsung. Όπως συμβαίνει σε κάθε ανάλογη περίπτωση, η επέκταση της διάθεσης στον υπόλοιπο κόσμο θα γίνει σταδιακά, ανάλογα με τη χώρα αλλά και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.