Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Αναβάθμιση σε Android 9 Pie στο Galaxy Tab S3

Αναβάθμιση σε Android 9 Pie στο Galaxy Tab S3

απο Kostas Gliatiotis

Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά ότι έχει βελτιώσει σημαντικά την πολιτική αναβαθμίσεων της, η Samsung ξεκίνησε την διάθεση της ενημέρωσης σε Android 9 Pie για το Galaxy Tab S3.

Η ενημέρωση, εκτός από την νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, περιλαμβάνει επίσης το OneUI, το αντίστοιχα νεότερο γραφικό περιβάλλον της ίδιας της Samsung. Περιλαμβάνεται επίσης και η ενημέρωση ασφαλείας για τον Αύγουστο του 2019.

Προς το παρόν η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη εκτός Ευρώπης, και μόνο για την έκδοση του Galaxy Tab S3 με 4G συνδεσιμότητα. Όπως πάντα, αν η διάθεση της αναβάθμισης δεν προκαλέσει προβλήματα στα tablets που θα την κάνουν, θα επεκταθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και στην Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights