Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Android 9 Pie στο Galaxy J5 2017

Android 9 Pie στο Galaxy J5 2017

απο Kostas Gliatiotis

Περισσότερο από δύο χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του από τη Samsung, και το Galaxy J5 2017 ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε Android 9 pie από την εταιρεία.

Η αναβάθμιση ειναι σχετικά … Σημαντική, αφού το Smartphone είναι αρκετά παλιό, και σχεδόν καμία άλλη εταιρεία δεν παρέχει ενημερώσεις αυτού του είδους, και μάλιστα σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Το Galaxy J5 2017 μαζί με τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google, αποκτά και το OneUI , το σημαντικά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, γραφικό περιβάλλον της Samsung.

Όπως πάντα, η διάθεση της αναβάθμισης γίνεται σταδιακά, και η πρώτη χώρα που την λαμβάνει είναι η Ρωσία. Εκτός απροόπτου, και αν δεν εμφανιστεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα με αυτή, η διάθεση της θα συνεχιστεί και στον υπόλοιπο κόσμο και φυσικά την Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights