Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Note 10 Hands On Video

Samsung Galaxy Note 10 Hands On Video

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί το μεγαλύτερο και καλύτερο Galaxy Note 10 να έχει “κλέψει” τις εντυπώσεις με τα χαρακτηριστικά του, όμως το μικρότερο Note 10 εν παύει να είναι και αυτό με τη σειρά του ένα κορυφαίο Smartphone.

Η εταιρεία έκανε πολύ συγκεκριμένες αλλαγές στο μικρότερο από τα δύο Galaxy Note, κάποιες από τις οποίες δεν είναι απόλυτα λογικές, και κάποιες που θα μπορούσε σίγουρα να έχει αποφύγει. Πριν το αναλυτικό review λοιπόν, ετοιμάσαμε ένα σύντομο βιντεο όπου γνωρίζουμε το Note 10 από κοντά, και ρίχνουμε μια ματιά στα βασικά του χαρακτηριστικά.

Το Smartphone έχει μια οθόνη 6.3 ιντσών, με εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω της. Αυτό του χαρίζει εξωτερικής διαστάσεις που είναι δύσκολο να δεχθεί κανείς ότι αφορούν ένα τηλέφωνο με τόσο μεγάλη οθόνη. Ομως η οθόνη αυτή, έχει χαμηλότερη ανάλυση, που πλέον είναι FuhllHD+ η αναλυτικότερα 2280Χ1080 pixels.

Παρότι τεχνικά η ανάλυση αυτή καλύπτει με άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος, και φυσικά πρόκειται για ένα εντυπωσιακό AMOLED panel, στα 999 ευρώ που κοστίζει το Note 10 στη χώρα μας, “εμπορικά” ίσως θα έπρεπε να είναι υψηλότερη.

Οι υπόλοιπες σημαντικές διαφορές από το μεγαλύτερο Note 10+ είναι και αυτές με τη σειρά τους σχετικά σημαντικές. Η πρώτη από αυτές αφορά την απουσία υποδοχής για κάρτα μνήμης microSD, κάτι που για πρώτη φορά η Samsung αφαιρεί από ένα κορυφαίο της Smartphone.

Η θύρα ακουστικών απουσιάζει και από τα δύο Galaxy Note 10, κάτι που δεν αναιρεί όμως το ότι η αλλαγή αυτή σίγουρα δεν θεωρείται καλοδεχουμενη ή κάποιου είδους βελτίωση. Τέλος, το Note 10 θα είναι διαθέσιμο μόνο σε έκδοση με 256GB αποθηκευτικού χωρου, και όχι 512GB όπως το Note 10+, ενώ τυπικά δεν υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση του με 12GB μνήμης .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights