Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi Note 8 Pro επίσημα με καμερα 64ΜΡ

Redmi Note 8 Pro επίσημα με καμερα 64ΜΡ

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι εδώ και αρκετές ημέρες πλέον, η Xiaomi είχε ουσιαστικά παραδεχθεί την ύπαρξη της κάμερας των 64ΜΡ στο Redmi Note 8 pro, σήμερα η εταιρεία παρουσίασε και επίσημα το Smartphone, αποκαλύπτοντας και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.

Η βασική κάμερα των 64ΜΡ που είναι και το βασικό του χαρακτηριστικό, συνοδεύεται από τρεις ακόμα διαφορετικές κάμερες. Η δεύτερη έχει ανάλυση 8ΜΡ και υπέρ ευρυγωνιο φακό, η τρίτη είναι μια μικρή κάμερα των 2ΜΡ για macro φωτογραφίες πολύ κοντά στο αντικείμενο. Η τέταρτη κάμερα υπάρχει ουσιαστικά απλά για να… Υπάρχει, αφού έχει και αυτή ανάλυση 2ΜΡ και έχει το ίδιο οπτικό πεδίο με την βασική, ώστε να υπολογίζει το βάθος πεδίου για φωτογραφίες με θόλο φόντο.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Redmi Note 8 pro δεν απογοητεύει, αφού προσφέρει όλα όσα μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Η οθόνη του είναι ιδιαίτερα μεγάλη με διαγώνιο 6.53 ιντσών, και ανάλυση fullHD+ ενώ είναι τεχνολογίας LCD.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων δεν μπορεί να είναι ενσωματωμένος στην οθόνη αυτή, και βρίσκεται στο πίσω μέρος του Smartphone, ακριβώς κάτω από τις τέσσερις κάμερες του.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε για πρώτη φορά μετά από καιρό, έναν επεξεργαστή της Mediatek σε αυτή τη κατηγορία, και συγκεκριμένα τον Helio G90T. Θα συνδυάζεται με 6 GB RAM στην έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου, και 8 σε αυτή με τα 128GB.

Η διάθεση του στην Κίνα θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμα διαθεσιμότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights