Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ #GrowYourBusiness – Meet Τhe Experts: Το Ηράκλειο Κρήτης ο επόμενος προορισμός της δωρεάν ημερίδας για τους επαγγελματίες

#GrowYourBusiness – Meet Τhe Experts: Το Ηράκλειο Κρήτης ο επόμενος προορισμός της δωρεάν ημερίδας για τους επαγγελματίες

απο Kostas Gliatiotis

Το Ηράκλειο Κρήτης είναι ο επόμενος προορισμός -ο τρίτος κατά σειρά- του #GrowYourBusiness – Meet Τhe Experts, του κύκλου δωρεάν ημερίδων που διοργανώνει η COSMOTE για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, σε όλη την Ελλάδα. Μετά τις επιτυχημένες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το «Meet The Experts» έρχεται την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης (ξενοδοχείο Aquila Atlantis), δίνοντας τη δυνατότητα στις τοπικές επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με experts από διάφορους κλάδους και να αντλήσουν ιδέες και έμπνευση για την ανάπτυξή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τώρα συμμετοχή για την ημερίδα του Ηρακλείου, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο www.growyourbusiness.gr, αλλά και να ενημερωθούν για τους ομιλητές και το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Οι ομιλητές των ημερίδων #GrowYourBusinessMeet Τhe Experts είναι διακεκριμένοι επιχειρηματίες και ειδικοί στους τομείς των ψηφιακών μέσων, της τεχνολογίας και της εμπειρίας του πελάτη, οι οποίοι μοιράζονται με το κοινό επιτυχημένες πρακτικές και καινοτόμες ιδέες, βοηθώντας τους επαγγελματίες να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να προετοιμαστούν για τα επόμενα βήματα στην επιχείρησή τους.

Ο επιχειρηματικός κόσμος έχει αγκαλιάσει τη δράση της COSMOTE, όπως καταδεικνύει η μεγάλη ανταπόκριση που είχαν οι δύο προηγούμενες ημερίδες #GrowYourBusiness – Meet The Experts σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όπου συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 800 επαγγελματίες από τους κλάδους του εμπορίου, των τροφίμων/ποτών, της λιανικής πώλησης, του τουρισμού κ.ά..

Στο microsite της δράσης οι επαγγελματίες μπορούν, επιπλέον, να βρουν χρήσιμα άρθρα και βίντεο, για τεχνολογικά νέα που αφορούν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο την εκπαίδευση και την καλύτερη ενημέρωση τους.

Η COSMOTE, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα, συνεχίζει να στηρίζει ενεργά την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, συμβάλλοντας σε έναν κόσμο, καλύτερο για όλους.

 

Δείτε το σχετικό video εδώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights