Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Lenovo Smart Tab M8 – M7 Hands-on video

Lenovo Smart Tab M8 – M7 Hands-on video

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι στη χώρα μας δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η εταιρεία δεν έχει τη παρουσία αλλά και την αποδοχή που της αξίζει στην αγορά των tablets, η Lenovo συνεχίζει να σχεδιάζει πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, ειδικά στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2019 στο Βερολίνο, είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε από κοντά τα δύο νέα και οικονομικά Tab 8 και Tab 7 της εταιρείας. Αυτό που ξεχωρίζει στα δύο tablets της Lenovo, είναι ο εντυπωσιακός σχεδιασμός τους ακόμα και για τη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής.

Αρχικά, είναι και τα δύο κατασκευασμένα από αλουμίνιο, και μάλιστα από ένα εννιαίο κομμάτι που αγκαλιάζει και το πλαϊνό τους μέρος. Το μικρότερο Tab M7 μάλιστα, είναι εντυπωσιακά μικρό για Tablet, και ιδανικό για μικρά παιδιά που εξ ορισμού θέλουν να κρατάνε κάτι ελαφρύ στα χέρια τους.

Ανάλογα με την έκδοση, και τα δύο tablet είναι σχεδιασμένα για κυρίως απλή καθημερινή χρήση. Η πιο απλή έκδοση του Tab M7 έρχεται με… 1GB μνήμης RAM, αλλά τρέχει και το αντίστοιχα πιο ελαφρύ Android Go λειτουργικό σύστημα της Google. Η έκδοση με 2GB RAM τρέχει μια κανονική έκδοση του Android 9 pie, όπως αντίστοιχα και το μεγαλύτερο Tab M8.

Η οθόνη του Μ8 είναι σαφώς πιο ποιοτική, έστω και με ανάλυση 1280Χ800 pixels, ενώ το μικρότερο Tab M7 περιορίζεται σε μια πιο απλή οθόνη των 1024Χ600 pixels. Η Lenovo φαίνεται ότι επιμένει στη χρήση του stock Android στα δύο νέα Tablets, που σίγουρα προσφέρει και την ευχρηστία και απλότητα σε καθημερινή χρήση που περιμένει κανείς σε αυτά τα χρήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights