Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Fold Hands-on Video

Samsung Galaxy Fold Hands-on Video

απο Kostas Gliatiotis

Την Τρίτη ημέρα της παραμονής μας στην εκθεση IFA 2019 στο Βερολίνο, είχαμε τη δυνατότητα να πιάσουμε στα χέρια μας το πολυσυζητημένο και μέχρι στιγμής όχι ευρέως διαθέσιμο, Galaxy Fold της Samsung.

Αυτό που είναι αμέσως αισθητό όταν το πιάσει κανείς στα χέρια του, είναι το ποσό ασυνήθιστο δείχνει, και ειναι, ένα Smartphone αυτού του είδους. Δυστυχώς αντίστοιχα αισθητο και ορατό, είναι και το “τσάκισμα” στο κέντρο της οθόνης, στο σημείο που διπλώνει.

Η Samsung καθυστέρησε την κυκλοφορία του Galaxy Fold για περισσότερο από 3 μήνες, προκειμένου να βελτιώσει τον αρχικό σχεδιασμό του, που αποδείχθηκε ότι είχε σοβαρά πρόβληματα. Έτσι η ανανεωμένη έκδοση έχει “κρύψει” την ζελατίνα που προστατεύει την οθόνη, κάτω από το πλαστικό πλαίσιο στις άκρες της, ώστε να μην μπορεί κάποιος να την τραβήξει και να καταστρέψει την οθόνη με αυτόν τον τρόπο.

Επίσης, στο σημείο που τσακίζει η οθόνη, έχει προστεθεί ένα μικρό κάλυμμα ώστε να μην κινδυνεύει η συσκευή να μπει κάποιο μικρό αντικείμενο κάτω από την οθόνη, και να την καταστρέψει.

Προφανώς και ο τρόπος με τον οποίο η οθόνη ανοίγει και κλείνει, είναι εντυπωσιακός, ενώ όταν είναι ανοιχτή, το Galaxy Fold θυμίζει περισσότερο ένα μικρό tablet παρά ένα κινητό τηλέφωνο.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν είναι γνωστό αν θα έρθει επίσημα στη χώρα μας, αλλά και σε ποια τιμή. Η κυκλοφορία του είναι βέβαιη όμως στη Γερμανία που βρισκόμαστε, και θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου σε μερικές ημέρες από σήμερα.

Η έκδοση με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που θα διατίθεται επίσημα τουλάχιστον στη Γερμανία, βασίζεται στον Snapdragon 855 επεξεργαστή της Qualcomm, και όχι τον Exynos 9820 της ίδιας της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights