Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στα 800 ευρώ το Xperia 5 στην Ευρώπη

Στα 800 ευρώ το Xperia 5 στην Ευρώπη

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ημέρες, η Sony Mobile ανακοίνωσε το επόμενο της κορυφαίο Smartphone, το Xperia 5. Η συσκευή έρχεται όχι για να αντικαταστήσει, αλλά για να συμπληρώσει το Xperia 1 της εταιρείας, προσφέροντας πρακτικά τα ίδια χαρακτηριστικά, σε μικρότερο μέγεθος.

Η εταιρεία δεν είχε κάνει αρχικά γνωστή την τιμή πώλησης του Xperia 5, πλέον όμως έχουμε μια καλή εικόνα για το που περίπου θα είναι αυτή. Το Smartphone έκανε την πρώτη του εμφάνιση για προ παραγγελία, στην Γαλλια στην τιμή των 800 ευρω.

Στην Γερμανία η προ παραγγελία είναι ελάχιστα πιο ακριβής, στα 850 ευρώ, με δώρων όμως τα ασύρματα ακουστικά που παρουσίασε η εταιρεία μαζί με το Xperia 5.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το αν και πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα και στη χώρα μας η συσκευή, αλλά και σε τι τιμή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights