Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 9T Pro Camera test (Video)

Xiaomi Mi 9T Pro Camera test (Video)

απο Kostas Gliatiotis

To Mi 9T Pro είναι η νεότερη συσκευή της Xiaomi που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, και αποτελεί μια βελτίωση του κανονικού Mi 9 σε συγκεκριμένα σημεία. Σε κάποιους τομείς όπως αυτόν της ασύρματης φόρτισης, η νέα συσκευή έχει ελλείψεις, που όμως δεν θεωρούνται σημαντικές με δεδομένο και το κόστος πώλησης.

Στο συγκεκριμένο βίντεο όμως, δοκιμάζουμε την απόδοση που έχουν οι τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του νέου Mi 9T pro. Η εταιρεία έχει κάνει συγκεκριμένες αλλαγές από το Mi 9, όμως η βασική από αυτές παραμένει ουσιαστικά η ίδια.

Στα 48ΜΡ, η κάμερα αυτή λειτουργεί και εδώ με την τεχνική του pixel binning συνδυάζοντας 4 γειτονικά pixels σε ένα, προκειμένου κάθε φωτογραφία να έχει περισσότερη λεπτομέρεια, και καλύτερο δυναμικό εύρος. Η εταιρεία έχει βελτιώσει σημαντικά τον αλγόριθμο επεξεργασίας των δεδομένων από την κάμερα, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να είναι σημαντικά καλύτερες σε σύγκριση με τις πρώτες εκδόσεις λογισμικού του Mi 9.

Η δεύτερη κάμερα με το οπτικό ζουμ, έχει μικρότερη ονομαστική ανάλυση στα 8ΜΡ και προσφέρεται για κοντινές λήψεις. Το θετικό είναι ότι η ποιότητα των φωτογραφιών αλλά και το χρώμα τους, είναι κοντά σε αυτές της βασικής κάμερας.

Για την τρίτη κάμερα τώρα, η Xiaomi έχει επιλέξει έναν υπερ ευρυγωνιο φακό, με αισθητήρα των 13ΜΡ. Η ονομαστική ανάλυση είναι οριακά καλή για το οπτικό πεδίο της κάμερας, σε κάθε περίπτωση όμως δεν ενοχλεί με το αποτέλεσμα.

Τέλος, η εφαρμογή της κάμερας έχει μερικές προσθήκες όπως η δυνατότητα εγγραφής βίντεο και με τις τρεις κάμερες, μένει όμως να βελτιωθεί λίγο ακόμα. Το night mode για παράδειγμα συνεχίζει να είναι διαθέσιμο μόνο για την βασική κάμερα των 48ΜΡ

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights