Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG καλωσορίζει το φθινόπωρο με τον ‘Back to gaming’ Facebook διαγωνισμό

Η LG καλωσορίζει το φθινόπωρο με τον ‘Back to gaming’ Facebook διαγωνισμό

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) προσκαλεί τους λάτρεις του gaming να λάβουν μέρος στο Facebook διαγωνισμό της για να κερδίσουν το gaming monitor 27UL850-W με την απόλυτη 4Κ εικόνα και επιλογές λειτουργίας παιχνιδιού (Gamer, FPS ή RTS). Συγκεκριμένα, από τις 12 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου 2019, οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν εύκολα στην κλήρωση μπαίνοντας στο https://m.me/LGHellas και απαντώντας σε μια απλή ερώτηση.
Τα monitors της LG προσφέρουν ανώτερη ποιότητα εικόνας, ζωντανά χρώματα και ευρύτερη γωνία θέασης και είναι ιδανικά για απαιτητικούς gamers. Η οθόνη 27UL850-W διαθέτει λεπτό διακοσμητικό πλαίσιο στις τρεις πλευρές, ενώ χάρη στην τεχνολογία MAXXAUDIO®, ο χρήστης βιώνει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης με ήχο εξαιρετικής ποιότητας. Παράλληλα, υποστηρίζει το πρότυπο VESA DisplayHDR™ 400 με ευρύ φάσμα φωτεινότητας και αντίθεσης και μπορεί να μετατρέψει τυπικό περιεχόμενο σε βίντεο ποιότητας HDR στην οθόνη.
Επιπλέον, η συγκεκριμένη οθόνη επιδεικνύει εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, καλύπτοντας το 99% του χρωματικού φάσματος sRGB. Ακόμη, διαθέτει σύνδεση USB Type-C™ και είναι συμβατή με MacBook. Έτσι, με ένα μόνο καλώδιο, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα οθόνης ακόμη και 4K, φορτίζοντας ταυτόχρονα ένα MacBook ή οποιαδήποτε κινητή συσκευή ισχύος έως 60 W.
Τα χαρακτηριστικά της UHD 4K HDR οθόνης ενισχύονται από το λογισμικό True Color Pro, μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα βελτιστοποίησης της χρωματικής απόδοσης και από την τεχνολογία Radeon FreeSync™, χάρη στην οποία μειώνονται οι αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα της οθόνης. Επίσης, οι gamers μπορούν να απολαύσουν μια άνετη εμπειρία θέασης καθώς το συγκεκριμένο monitor διαθέτει εργονομική βάση στήριξης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα περιστροφής της οθόνης έως 900.
Τέλος, τα HDR UHD 4K monitors όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights