Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 65W φόρτιση από την OPPO

65W φόρτιση από την OPPO

απο Kostas Gliatiotis

Ο αγώνας δρόμου για την πιο γρήγορη φόρτιση σε Smartphones δεν φαίνεται να έχει τέλος, και αυτή τη φορά η OPPO παρουσίασε το SuperVOOC 2.0 πρότυπο, που σύμφωνα με την ίδια μπορεί να παρέχει έως και 65W κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Με αυτόν το ρυθμο, και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της OPPO, το superVOOC 2.0 μπορεί να φορτίσει πλήρως μια μπαταρία των 4.000 mAh σε μόλις 30 λεπτά. Πέντε λεπτά φόρτισης αρκούν για να τη φτάσουν στο 27% , χρόνοι που φυσικά απαιτούν τον συμβατό φορτιστή, συσκευή που να υποστηρίζει το πρότυπο αλλά και αντίστοιχο καλώδιο.

Μαζί με το SuperVOOC 2.0 η εταιρεία παρουσίασε και ένα νέο πρότυπο ασύρματης φόρτισης των 30W. Με τη σειρά του και αυτό όμως προϋποθέτει υποστήριξη από τη συσκευή, αλλά και έναν ασύρματο φόρτιση ικανό να παρέχει αυτή την ενέργεια, κάτι που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights