Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Χωρίς Android 10 τα Galaxy S8 και Note 8
Note 8

Χωρίς Android 10 τα Galaxy S8 και Note 8

απο Kostas Gliatiotis

Με κάθε νέα έκδοση του Android, ξεκινά η ίδια συζήτηση για το ποιες συσκευές από κάθε εταιρεία, θα αναβαθμιστούν και θα αποκτήσουν τις δυνατότητες του βελτιωμένου λειτουργικού συστήματος.

Μια λίστα με Smartphones της Samsung έκανε την εμφάνιση της, που αναφέρει ποια από αυτά θα αναβαθμιστούν στο νεότερο Android 10 της Google. Η λίστα περιλαμβάνει πολλές συσκευές, όχι όμως και τα δύο Galaxy S8 αλλά και το Note 8 της εταιρίας.

Λίγο περισσότερο από δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, και τα κάποτε κορυφαία τηλέφωνα της εταιρείας φαίνεται ότι δεν θα αποκτήσουν τις επιπλέον δυνατότητες της νεότερης έκδοσης. Παρόλα αυτά, τα δύο Smartphones έφτασαν στην αγορά με Android 7 Nougat , αναβαθμίστηκαν σε 8 Oreo και πλέον και σε Android 9 Pie.

Με δύο αναβαθμίσεις σε νεότερες εκδόσεις, φαίνεται ότι κάπου εδώ θα ολοκληρωθεί η διάθεση νεότερων εκδόσεων για τα Galaxy S8 και το Note 8, αυτό όμως πιθανότατα δεν περιλαμβάνει τις ενημερώσεις ασφαλείας που θα συνεχίσουν να διατίθονται για κάποιο καιρό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights