Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lenovo k10 Plus με Snapdragon 632 SoC και τριπλή κάμερα

Lenovo k10 Plus με Snapdragon 632 SoC και τριπλή κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Η Lenovo μετά την ανακοίνωση του 10K Note αυτό τον μήνα,συνεχίζει με την σειρά “K” στα smartphones και πιο συγκεκριμένα μας ανακοινώνει το K10 Plus.

Το Lenovo 10K Plus έρχεται με οθόνη αφής 6.22” HD+, με διαστάσεις 19:9 η οποία έχει Notch σε σχήμα σταγόνας στο πάνω μέρος της που φιλοξενεί εκεί την μπροστινή selfie κάμερα των 16 MP. Στο πίσω μέρος της συσκευής διακρίνεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και μια τριπλή κάμερα στο πάνω κι αριστερά μέρος της πλάτης.

Το σύστημα των καμερών αποτελείται από την κύρια κάμερα των 13MP, μια κάμερα 8MP για ευρυγώνιες λήψεις κιεναν φακό των 5MP ο οποίος είναι ο αισθητήρας βάθους.

Στο εσωτερικό της συσκευής το Lenovo K10 Plus φοράει τον Snapdragon 632 με 4GB Ram και αποθηκευτικό χώρο 64GB με δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με μία MicroSD card μέχρι και 2TB. Το smartphone έρχεται με το ZUI 11 βασισμένο στο Android Pie.

Το Lenovo K10 Plus έρχεται σε μαύρο χρώμα και στην γνωστή δίχρωμη απόχρωση γαλάζιου-μοβ, όπως επίσης περιέχει μια μπαταρία 4050mAh χωρητικότητας που υποστηρίζει fast charging 18W. Η τιμή του κυμαίνεται στα 155$ και θα αρχίσουν οι πωλήσεις στην Ινδία από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν θα δούμε τη συσκευή στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights