Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple: Το τελευταίο update του iOS 13.1.2 διορθώνει προβλήματα στην κάμερα!

Apple: Το τελευταίο update του iOS 13.1.2 διορθώνει προβλήματα στην κάμερα!

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες μόνο μέρες αφού κυκλοφόρησε το iOS13.1, η Apple φέρνει το 13.1.2 για την αντιμετώπιση ζητημάτων στην κάμερα και άλλων σφαλμάτων.

H Apple ήδη έχει ανακοινώσει και άλλη μια έκδοση, την iOS13.2. Η εταιρία έδωσε την ενημέρωση στο κοινό εχθές και έτσι, μεταξύ άλλων διορθώθηκαν ζητήματα που αφορούσαν το iCloud Backup, την κάμερα, τον φακό και τις HomePod συντομεύσεις.

Η Apple συνεχώς καταβάλλει προσπάθεια να λύσει ζητήματα του νέου iOS13, το οποίο αν και έφερε σημαντικές βελτιώσεις, φαίνεται πως χρειαζόταν ακόμη δουλειά προτού κυκλοφορήσει.

Η εταιρία κυκλοφόρησε ακόμη το watchOS 6.0.1, το οποίο περιλαμβάνει βελτιώσεις απόδοσης και ασφάλειας. Σύμφωνα με την ξένη σελίδα 9to5Mac, η νέα έκδοση λύνει προβλήματα που αφορούν την εμφάνιση των ρολογιών (με τον Μίκυ Μάους και την Μίνυ), αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό εάν έχουν διορθωθεί τα προβλήματα στην μπαταρία, για τα οποία παραπονέθηκαν οι χρήστες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights