Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Redmi Note 8 Pro: Κυκλοφορεί στην Ευρώπη με λιγότερα από 300€!

Redmi Note 8 Pro: Κυκλοφορεί στην Ευρώπη με λιγότερα από 300€!

απο John Leondaris

Σε event στη Γερμανία, η Xiaomi επιβεβαίωσε πως το Redmi Note 8 Pro θα πωλείται αποκλειστικά στο Amazon.de από τις 7 Οκτωβρίου και θα είναι ο “βασιλιάς της μεσαίας κατηγορίας κινητών”. Το μοντέλο των 6GB / 64GB θα πωληθεί για 249,90€, με τις πρώτες 3.000 συσκευές να πωλούνται στο Amazon.de για 229,90€. Η επιλογή των 6GB / 128GB θα κυκλοφορήσει για 279.90€.

Η συσκευή με 4 κάμερες από την Xiaomi θα έχει στην Ευρώπη NFC, δηλαδή πρόκειται για μια παραλλαγή της αρχικής έκδοσης που κυκλοφόρησε στην Ινδία. Η εταιρία επιβεβαίωσε ότι τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει σε Midnight Blue απόχρωση, η οποία θα προστεθεί στις μέχρι τώρα αποχρώσεις:  Pearl White, Ice Emerald και Electric Light Gray. Το Redmi Note 8 Pro είναι ίσως το εντυπωσιακότερο Xiaomi κινητό, συγκριτικά με τα όσα κυκλοφόρησαν μέσα στο 2019.

Το λανσάρισμα του Redmi Note 8 Pro έχει ήδη αρχίσει στην Ισπανία ξεκινώντας από τα 249 ευρώ για την έκδοση των 6GB/ 64GB και 269 ευρώ για την έκδοση 6GB/ 128GB.

Ακόμη, δεν είναι γνωστή η τιμολόγηση που θα ακολουθήσει η Xiaomi για την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά αναμένεται η συσκευή να κινηθεί στο ίδιο εύρος τιμών. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρία σκοπεύει να χτυπήσει την Samsung και την Realme με ένα κινητό στα 64MP.

Το δυνατό σημείο του  Redmi Note 8 Pro είναι η τετραπλή κάμερά του με 64MP f/1.7, 8MP ultra-wide, 2MP macro και 2MP macro. Η μπροστινή κάμερα σε σχήμα σταγόνας είναι στα 20MP.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζουμε όμως για τη συγκεκριμένη συσκευή;

Redmi Note 8 Pro

Η συσκευή αυτή της Xiaomi φέρει επεξεργαστή MediaTek Helio G90T, UFS 2.1, LPDDR4X RAM και χωρητικότητα μπαταρίας στα 4.500mAh. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχουμε δει σε μια συσκευή Xiaomi φέτος. Εάν, λοιπόν, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι προτεραιότητά σας, τότε σίγουρα αυτή η συσκευή αποτελεί μια κορυφαία επιλογή.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αφορούν την οθόνη FHD+ LCD 6,53 ιντσών, USB-C, μια θύρα 3,5 χιλιοστών, φόρτιση στα 18 W, IR blaster και NFC.

Το Redmi Note 8 Pro κυκλοφόρησε από την εταιρία στην Ισπανία στις 26 Σεπτεμβρίου μέσω Mi.com, Mi Stores και AliExpress, ενώ τις πρώτες 24 ώρες πωλήσεων, το τηλέφωνο έφτασε στα 229 ευρώ. Από τις 30 Σεπτεμβρίου η συσκευή θα είναι, σύμφωνα με την  Xiaomi, διαθέσιμη στο Amazon.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights