Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Honor 9X: Κυκλοφόρησε στην Κίνα με 8GB μνήμη RAM!

Honor 9X: Κυκλοφόρησε στην Κίνα με 8GB μνήμη RAM!

απο John Leondaris

Το Honor 9X αποτελεί μια αξιόλογη συσκευή μεσαίας κατηγορίας, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο. Το τηλέφωνο, που λανσάρεται σταδιακά και εκτός Κίνας με μνήμη στα 4 ή 6GB RAM, από σήμερα αποκτά και μια έκδοση στα 8GB μνήμη RAM. Honor 9X

Εάν εξαιρέσουμε την αλλαγή αυτή, η νέα έκδοση της συσκευής θα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Αυτό σημαίνει πως θα έχει την 6.59 ιντσών FHD+ IPS οθόνη, τον Kirin 810 και το τριπλό σύστημα καμερών.

Η συσκευή θα έρθει με αποθηκευτικό χώρο στα 128GB και θα κινηθεί στα 293 δολάρια. Το Honor 9X θα είναι διαθέσιμο μονάχα σε μπλε και μαύρο χρώμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights