Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Watch Active 2 Video

Samsung Galaxy Watch Active 2 Video

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung είναι μια από τις εταιρείες με την μεγαλύτερη παράδοση στον χώρο των Smartwatch. Κατά καιρούς έχει παρουσιάσει αρκετές πρωτότυπες συσκευές, με τις περισσότερες από αυτές όμως να απευθύνονται σε πιο “εξειδικευμένο” κοινό. Το Active 2, αποτελεί μια από τις εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, αφού είναι ένα ρολόι σχεδιασμένο να μην… Ξεχωρίζει από το συνηθισμένο.

Με εμφάνιση που διαφέρει σημαντικά λοιπόν από τα προηγούμενα Smartwatch της Samsung, αλλά και με αλλαγές στη χρηστικότητα, έρχεται στην αγορά σε μια τιμή που πιθανότατα είναι λίγο υψηλή.

Χωρίς πλέον εξωτερική στεφάνη για το χειρισμό του, το Active 2 έχει ευαίσθητη στην αφή επιφάνεια και γύρω από την οθόνη του, προκειμένου να προσφέρει αντίστοιχη λειτουργικότητα. Η ίδια η οθόνη, είναι προφανώς τεχνολογίας AMOLED ενώ πάνω από αυτή βρίσκεται gorilla glass ειδικά σχεδιασμένο για Smartwatches.

Η έκδοση που έχουμε στα χέρια μας, είναι αυτή με την οθόνη διαμέτρου 44mm με όρους ρολογιού, και τυπικά έχει μέγεθος 1.4 ιντσες και ανάλυση 360Χ360 pixels. Τυπικά καλύπτει τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος, θα θέλαμε όμως υψηλότερη ανάλυση και καλύτερη λεπτομέρεια απεικόνισης, σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Το Active 2 τρέχει Tizen OS , το λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιάσει η Samsung για τα wearables προϊόντα της, και εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί συγκεκριμένα στα Smartwatches της. Προσφέρει ένα σύνολο από δυνατότητες, αλλά και την επιλογή εγκατάστασης επιπλέον εφαρμογών από το κατάστημα της Samsung. Μάλιστα το ίδιο το ρολόι έχει πλέον τη δυνατότητα να εγκαταστήσει εφαρμογές αυτόνομα, αρκεί να βρίσκεται σε χώρο που υπάρχει κάλυψη από κάποιο ασύρματο δίκτυο.

Τέλος, η επικοινωνία του με το smartphone γίνεται μέσω της εφαρμογής Galaxy Wearable που είναι διαθέσιμη στο Play store της Google για κάθε Android smartphone αλλά υπάρχει και έκδοση για iOS συσκευές, με σχετικά μειωμένη λειτουργικότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights