Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung κλείνει το τελευταίο της εργοστάσιο στην Κινα

Η Samsung κλείνει το τελευταίο της εργοστάσιο στην Κινα

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι σε παγκόσμιο επίπεδο, η Samsung διατηρεί την πρώτη θέση στην αγορά των Smartphones, αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση πιο συγκεκριμένα για την αγορά της Κίνας. Εκεί η εταιρεία έχει πλέον λιγότερο από…. 1% της αγοράς, με αποτέλεσμα να μην τη συμφέρει οικονομικά πλέον να κατασκευάζει Smartphones στη συγκεκριμένη χώρα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσει και το τελευταίο της εργοστάσιο στην πόλη Huizhou , σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters. Το εργοστάσιο αυτό είχε μειώσει την παραγωγή του στο μισό μέσα στο 2019, και φαίνεται ότι πλέον δεν είναι απαραίτητο καθόλου στην εταιρεία με αποτέλεσμα να τερματίσει τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με αναλυτές από την Κίνα, η Samsung έχει όπως ήδη αναφέραμε λιγότερο από 1% της αγοράς στη χώρα. Στην χαμηλή και μεσαία κατηγορία τιμής, δεν έχει καμία… τύχη απέναντι σε εταιρείες όπως η Xiaomi η ΟΡΡΟ κλπ. Αντίστοιχα στις ακριβές συσκευές, οι Κινέζοι φαίνεται να προτιμούν προϊόντα της Huawei αλλά ακόμα και της Apple.

Ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου εργοστασίου, θα μεταφερθεί εκτός Κίνας, σε κάποιες από τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights