Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Oppo Reno2: Έρχεται η σειρά στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 16 Οκτωβρίου

Oppo Reno2: Έρχεται η σειρά στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 16 Οκτωβρίου

απο John Leondaris

Η σειρά Oppo Reno2 που παρουσιάστηκε τον Αύγουστο θα φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 16 Οκτωβρίου. Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει τα Reno2, Reno2 Z και Reno2 F.

Το event του επίσημου λανσαρίσματος της νέας σειράς, θα γίνει στο Λονδίνο στο English National Ballet και θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. GMT. Η εταιρεία μάλιστα, ετοιμάζει έναν διαγωνισμό στον οποίο θα δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε το Reno2. Επίσης, προσφέρει και ένα ταξίδι για την προαναφερθείσα εκδήλωση στο Λονδίνο. Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό θα γίνουν γνωστές από την Oppo στην επίσημη σελίδα του Instagram της στις 6 Οκτωβρίου.

Oppo Reno2

Η σειρά Reno2 σύντομα θα φτάσει και στη Μαλαισία. Ήδη η Oppo ετοιμάζει εκεί το έδαφος (μέσα από teasers) για την υποδοχή της νέας της σειράς. Βέβαια, να αναφέρουμε πως δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα, αλλά εικάζουμε πως θα ξέρουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights