Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Xiaomi Mi Band 4: Νέο update φέρνει σημαντικές αλλαγές!

Xiaomi Mi Band 4: Νέο update φέρνει σημαντικές αλλαγές!

απο John Leondaris

Το Xiaomi Mi Smart Band 4 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή smart band και μάλιστα σε προσιτή τιμή. Η συσκευή αυτή, έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες και τώρα η Xiaomi ετοίμασε ένα νέο update. Η νέα ενημέρωση, προσθέτει μια σημαντική ρύθμιση για τον χρόνο απενεργοποίησης της οθόνης. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της συσκευής θα μπορούν τώρα να ρυθμίσουν το χρονικό όριο μεταξύ 5 και 10 δευτερολέπτων.

Xiaomi Mi Band 4

Επιπλέον, η Xiaomi έχει βελτιώσει τα custom watchfaces και την λειτουργία swim tracking. Υπενθυμίζουμε, πως το Xiaomi Mi Band 4 έχει AMOLED οθόνη αφής και υπόσχεται ένα πλήθος λειτουργιών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως τα πηγαίνει περίφημα στις πωλήσεις, και γι’ αυτό όπως φαίνεται η Xiaomi αποφάσισε να ανταμείψει τους χρήστες της συσκευής με το εν λόγω update.

Η έκδοση του νέου firmware είναι η 1.0.7.04. Χθες κυκλοφόρησε στην Τουρκία και αναμένεται σύντομα να φτάσει σε περισσότερες περιοχές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights