Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Mi Band 5: Με υποστήριξη NFC εκτός Κίνας!

Xiaomi Mi Band 5: Με υποστήριξη NFC εκτός Κίνας!

απο John Leondaris

Είναι γεγονός πως το Xiaomi Mi Band 4 έχει γίνει ανάρπαστο. Το λανσάρισμά του ξεκίνησε στην Κίνα τον Ιούνιο και είχε υποστήριξη NFC και μικρόφωνο. Ωστόσο, η παγκόσμια έκδοση Mi Smart Band 4 δεν είχε κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φαίνεται πως θα δούμε το Xiaomi Mi Band 5 να έρχεται με NFC και έξω από την Κίνα.

Βέβαια, δεν είναι ακόμη σαφές εάν η παγκόσμια έκδοση του Mi Band 5 θα έχει και ενσωματωμένο μικρόφωνο. Πάντως, το νέο μοντέλο θα είναι σίγουρα πιο εξελιγμένο και ανθεκτικό σε σχέση με το πολύ επιτυχημένο Mi Band 4.

Xiaomi Mi Band 5

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το Xiaomi Mi Band 5. Δεν έχει γίνει άλλωστε ακόμη γνωστό το πότε θα λανσαριστεί από την Xiaomi. Το Mi Band 3 έκανε την εμφάνισή του τον Μάιο του 2018 και το Mi Band 4 έφτασε τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Αν λάβουμε υπόψη τα παραπάνω, αναμένουμε πως το 5 θα παρουσιαστεί επίσημα περίπου την ίδια περίοδο του επόμενου έτους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights