Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei P40: Ετοιμάζεται να «χτυπήσει» το Samsung Galaxy S11!

Huawei P40: Ετοιμάζεται να «χτυπήσει» το Samsung Galaxy S11!

απο John Leondaris

Είναι πια γεγονός πως τα νέα κινητά Huawei Mate 30 δε διαθέτουν τα Google Play Services. Ωστόσο, η Huawei δε δείχνει να πτοείται από τις εξελίξεις και ετοιμάζει το επόμενο Huawei P40. Εάν δεν αλλάξει κάτι, είναι πολύ πιθανό και αυτό το κινητό να έρθει χωρίς τα Google Play Services. Όμως, η Huawei… κρύβει έναν άσσο στο μανίκι της, για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό και ιδιαίτερα το Galaxy S11.

Τα Huawei P40 και Huawei P40 Pro θα έρθουν κατά πάσα πιθανότητα με την μπροστινή κάμερα κάτω από την οθόνη, σύμφωνα με μια πρόσφατη καταχώρηση ευρεσιτεχνίας. Εάν αυτό τελικά πραγματοποιηθεί, τότε μάλλον μιλάμε για την αρχή μιας νέα εποχής στα κινητά της Huawei. Το γνωστό notch στην οθόνη που έχουν τα περισσότερα κινητά σήμερα, συμπεριλαμβανομένων και των Huawei Mate 30, Huawei Mate 30 Pro, Hawei P30 και Huawei P30 Pro, ίσως σταδιακά να αποτελέσει παρελθόν.

Huawei P40

Η Huawei έχει βρει επίσης τρόπο να κρύψει LED ειδοποιήσεις, light emitter και μπροστινό φλας κάτω από την οθόνη. Δηλαδή, ο χρήστης δε θα βλέπει αυτά τα εξαρτήματα όταν δεν χρησιμοποιούνται. Η εταιρία αναμένεται να ανακοινώσει το νέο Huawei P40 τον Μάρτιο του 2020.

Huawei P40

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι νέο μπορεί να δούμε στο επερχόμενο Huawei P40. Εικάζουμε ωστόσο πως θα έρθει με βελτιώσεις στην κάμερα, με μια OLED οθόνη υψηλότερης ανάλυσης και τον νέο επεξεργαστή της Huawei, Kirin 990. Σίγουρα πάντως, έχουμε αρκετό καιρό μέχρι τον Μάρτιο και μένει να δούμε τι θα συμβεί με τα Google Play Apps.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights