Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ OnePlus 8: Διέρρευσαν πληροφορίες, έρχεται με ασύρματη φόρτιση!

OnePlus 8: Διέρρευσαν πληροφορίες, έρχεται με ασύρματη φόρτιση!

απο John Leondaris

Αν και ακόμη δεν έχει καλά- καλά κυκλοφορήσει το OnePlus 7T, ξεκίνησαν από τώρα οι διαρροές σχετικά με το OnePlus 8. Πιο συγκεκριμένα, οι σελίδες CashKaro και OnLeaks έχουν δημοσιεύσει τις ερχόμενες εκδόσεις του μελλοντικού OnePlus 8. Οι διαρροές  βασίζονται σε  απεικονίσεις της συσκευής και σε πηγές μέσα από την εταιρεία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει, φαίνεται ότι το OnePlus 8 θα είναι το πρώτο smartphone της OnePlus (έκδοσης non-Pro) που θα διαθέτει κυρτή οθόνη.

OnePlus 8

Σχετικά με τις κάμερες, όπως γνωρίζουμε, τα OnePlus 7T και 7 Prο διαθέτουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος. Το ίδιο, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται πως θα συμβεί και στην περίπτωση του OnePlus 8. Δηλαδή, το συγκεκριμένο κινητό αναμένεται να διαθέτει στην πίσω πλευρά του, μια τριπλέτα καμερών.

Το κάτω ηχείο φαίνεται επίσης να έχει βελτιωθεί σε σχέση την προηγούμενη γενιά κινητών της OnePlus. Οι διαστάσεις του smartphone εκτιμώνται να είναι οι ακόλουθες: 160,2 x 72,9 x 8,1mm.

OnePlus 8

Μια άλλη μεγάλη επίσης πληροφορία που λαμβάνουμε από την προαναφερθείσα διαρροή, αφορά την υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Η OnePlus έχει δώσει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης σε ορισμένα από τα προηγούμενα μοντέλα της. Για παράδειγμα, το OnePlus 7T (και 7 Pro) έρχεται με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης που φτάνει τα 30W (5V/ 6A). Από τη στιγμή όμως που η πλειοψηφία των ανταγωνιστών λανσάρει κινητά που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, ήταν θέμα χρόνου και η OnePlus να δώσει στις συσκευές της αυτή τη δυνατότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights