Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S10: Έρχεται το Android 10 beta σε ΗΠΑ και Γερμανία!

Galaxy S10: Έρχεται το Android 10 beta σε ΗΠΑ και Γερμανία!

απο John Leondaris

Το teaser του Android 10 εμφανίστηκε χθες στη Νότια Κορέα. Εκτός από τη Νότια Κορέα, έχει επίσης κάνει την εμφάνισή του και σε ΗΠΑ και Γερμανία. Το συγκεκριμένο teaser έγινε γνωστό μέσω της εφαρμογής Samsung Members.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ορισμένες συσκευές (όπως αυτές που προέρχονται από Sprint και T-Mobile), θα μπορούν να συμμετάσχουν στη beta δοκιμή. Στη Γερμανία, όπως όλα δείχνουν τα Galaxy S 10 +, το Galaxy S10 και το Galaxy S10e θα πάρουν την αναβάθμιση. Το Galaxy S10 5G δεν βρίσκεται ακόμη στη λίστα αυτών των κινητών, αλλά σύμφωνα με το teaser από την Κορέα, αναμένεται να προστεθεί αργότερα.

Galaxy S10

Δυστυχώς, κανένα από τα teaser δεν αποκαλύπτει την ημερομηνία έναρξης δοκιμαστικής περιόδου. Αυτή η ενημέρωση λογισμικού έχει ένα διττό ενδιαφέρον, καθώς εκτός από το Android 10, θα φέρει και το One UI 2.0 της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights