Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Oppo Reno A: Λανσάρεται στην Ιαπωνία με τον Snapdragon 710!

Oppo Reno A: Λανσάρεται στην Ιαπωνία με τον Snapdragon 710!

απο John Leondaris

Η Oppo λάνσαρε σήμερα το Reno A στην ιαπωνική αγορά. Το Oppo Reno A διαθέτει μια 6,4 ιντσών 1080×2340 19,5: 9 AMOLED οθόνη αφής. Στην οθόνη, έχουμε ενσωματωμένο τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και προστασία Gorilla Glass 5. Το κινητό έρχεται με τον Snapdragon 710 SoC, 6GB RAM και 128GB ROM.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μια διπλή κάμερα. Ο κύριος αισθητήρας είναι στα 16 MP και υποστηρίζεται από αισθητήρα βάθους 2 MP. Η selfie κάμερα των 25 ΜP φιλοξενείται σε εγκοπή στην οθόνη. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3.600 mAh και το τηλέφωνο τρέχει Android 9 Pie με ColorOS 6. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση IP67 για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη και διατίθεται σε μπλε και μαύρο χρώμα.

Oppo Reno A

Η συσκευή κοστίζει 332 δολάρια και οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Το Reno A θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία στις 18 Οκτωβρίου στα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών καθώς και σε Amazon και Lotte. Θα διατίθεται επίσης και σε Line Mobile και Lotte Mobile.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights